2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکار کنم سخته مستاجر دوتا بچه کوچک دارم تو این گرونی دخترمو هنوز مای بیبی میزنم آخه کوچک دخترم ۱/۵س ...

ولی این کار باعث میشه تا آخر عمر بلا بجونتون باشه خیرو برکت میره

حتی خوب ترین آدمها هم صبرشان حدی دارد.!🙂

من 5 ساله متتظرم.3 بار هم آی وی اف رفتم نشد این ماه 2-3 روزه عقب انداختم دیروز و امروز بیبی زدم هاله انداخت...جرات نمیکنم برم آزمایش...حس میکنم کیسته چون صورتمم پر جوش شده  

اره چند روز پیش  همون موقع هم نشون دکتر دادیم گفت مشکلی نداره سالمه🥺🥺

ورزش رو شروع کن گرمیجات خیلی بخورید روزی ۲ ساعت ورزش کن ۲ تاتون سالم هستید

معلومه خیلی به این موضوع فکر میکنی ، خودت و  شوهرت ویتامین بخورید به حرفم گوش کن حداقل یک ماه بیخیال باش اصلا فرض کن اقدام نکردی و.... خودتو سرگرم کن 

بعد پاکی یه شب در میون اقدام کن  ان شاءالله میشه

خدایا شکرت🌸🌸🌸
ورزش رو شروع کن گرمیجات خیلی بخورید روزی ۲ ساعت ورزش کن ۲ تاتون سالم هستید معلومه خیلی به این موضوع ...

روزی نیم ساعت تا ی ساعت پیاده روی رو همیشه دارم

دکتر برام ویتامین نوشت هم برا خودم هم شوهرم

🥺دعا کن برام این ماه دیگ باردار شم😭

روزی نیم ساعت تا ی ساعت پیاده روی رو همیشه دارم دکتر برام ویتامین نوشت هم برا خودم هم شوهرم 🥺دعا ...

همین نا امیدی باعث خیلی چیزا میشه

فرض کن یه مسافرت داری واسه ۱ ماه....

اصلا به بارداری فکر نکن اصلااا

خدایا شکرت🌸🌸🌸
برو ازمایش بده ان شاءالله مثبته😍

دعا کنید مثبت باشه. راستش دیگه خسته شدم.قرار بود تا یکی دوماه دیگه برم مرکز دیگه برای آی وی اف...تا حالا 2 بار تخمک کشی کردم. یاد اون آمپولا و اون سختیا که میفتم دلم میگیره.

دکتر بهم گفته من نه طبیعی نه حتی با آی یو آی نمیتونم باردار بشم...ولی از دیروز یکم امیدوار شدم من تا حالا بیبی مثبت ندیده بودم