پسرم دوست نداره پیشش رو از اون ور شوهرم میگه اینا رفتارشون درست نیست بچه هم تو چشم اومده شنبه پس بگیریم یاجای دیگه که دورتره یااصلا ننویسیم خودشم پرسیدیم دوست داری جای دیگه بزاریمت اینقدر ذوق کرد گفت آره آره ایتقدرهم تو مهدشون مریض میشن هرروز چند نفر نمیان میترسم مریضی وکرونا زیاد شده نمیدونم چه کارکنم گفتم اگه هم نزارمش یه کلاس دیگه مثل مهد قرآنی چیزی میزارم که نشستن تو کلاس باز براش تمرین بشه باقانون کلاس
السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
پیش دبستانی در اصل همون آموزشای کلاس اوله منتها یکم سبک تر بره به نفعشه پایه اش قوی میشه وگرنه از بچه های دیگه که حروفو اعدادو میشناسن عقب میمونه واسه خودتم راحت تر میشه.
توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
الانشم خیلی چیزا رو بلده ازنظرکارکردن مشکلی نداره ولی فقط برای اینکه یکم باقانون نشستن وتمرکژ روی کارتومدرسه چند ساعت آشنا بشه وعادت کنه حداشه چند ساعت از من نوشتمش اگه پیش هم نزارمش بره میزارم کلاسهای دیگه حتماچون چندتازنگیدم پر بودن جاهای خوب
السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
الفباروکار نکردم باهاش هنوز با احتساب به حرف شما که بیشتر شبیه کنایه بود هرکس پیش دبستانی میره پس کل ...
جووری ک شماگفتی همه چیو بلده نیازی نیست کلاس اول هم بره پیش دبستانی برای اشنایی هست شما میگی پسرت همه چیزوبلده جمعو تفریق درصورتی کلاس اول حروف واعداد رویادمیگیرن
جووری ک شماگفتی همه چیو بلده نیازی نیست کلاس اول هم بره پیش دبستانی برای اشنایی هست شما میگی پسرت هم ...
وقتی بلده بگم نیست منظور من تامثلا۱۰۰۰که نبوده حروف الفبا روهم میخوام شروع کنم باهاش کنار پیش دبستانی از دوستانش تومهد جلوتره طبق گفته مربی که ۸۰درصدشون کتی مداد گرفتن درست بلد نیستن شما هم به جای تیکه انداختن اصلا پیام ندین بهتره درسته مجازیه ولی نمیدونم چرا یه عده فکر میکنم میتونن هرچی که میخوان بگن ،قبلا نم گفته اگه باتوجه به حرف شما باشه پس هیچ بچه ای نباید بره کلاس اول وقتی پیش رفته از جمله بچه شما من باپسرم از۴سالش نبوده کارمیکردم شاید شما تازه فرستادی پیش اونجا یاد بگیره به قول خودتون خیلیا چیزا یاد میکیرن بله ماهم بخاطر اون خیلیا که مهمترینش قاطی شدن بابچه هاوبازیه نوشتیم نه آموزش ،
جووری ک شماگفتی همه چیو بلده نیازی نیست کلاس اول هم بره پیش دبستانی برای اشنایی هست شما میگی پسرت هم ...
درضمن توپیش دبستانی که پسرم میره کتاباشون هم علوم داره هم ریاضی هم فارسی هم اجتماعی که هم الفبا یاد میده هم چیزای دیگه پس نگین تازه کلاس اول الفبا و اعداد یاد میدن