2777
2789
اخه هرچی موبایل دستم باشه دانلود و عکسش خراب میشه .مموری مو عوض کردم گفتم شاید اون ویروسی باشه. ولی همچنان موبایلام همونجوری میشه.هرچی هم موبایل عوض میکنم چن وقت دیگه همینجوری میشه!!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من یه بار سیمکارتمو انداختم تو یه گوشی داغون.پر ویروس وقتی باز انداختم تو گوشی خودم گوشیم داغون شد از ویروس تا قبلش گوشیم سالم بود
دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...
برو این دفتر خدمات ارتباطی ها بگو سیمکارتمو گم کردم همونو بت میدن بعد قبلی رو دور بنداز جدیده رو که همون شمارست بنداز تو گوشیت
دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...
درود بر شما سرکارخانم باران قاصدک نخیر امکان نداره سیمکارت ویروسی بشه ویروس به رم و هارد و کلا قطعات و تجهیزات ذخیره سازی منتقل میشه. -------------- لطفا راهنمایی اشتباه نکنید!!
شرکت گسترش ارتباطات روماک | خدمات ثبت دامنه و میزبانی وب، سامانه پیامک، طراحی وبسایت و فروشگاه اینترنتی، راه اندازی شبکه و دوربین، فروش و تعمیر ماشینهای اداری و تجهیزات مخابراتی، آموزش مفاهیم شبکه، مشاوره و ارائه راهکار در زمینه امنیت و نفوذ، صدور مدارک بین المللی شبکه | باشگاه کاربران(انجمن آموزشی) | ربات تلگرا م  | کانال تلگرا م | گروه تلگرا م