2777
2789
دو قلوهام ١ سالشونه جند وقتیه هر دو به شدت بغلی و لوس شدن من هم بیشتر وقتا دست تنهام تمام بدنم درد میکنه از بس بغل کردم صداهای غر زدناشون شب ها حتی موقع خواب ولم نمیکنه حالا اینا به کنار دختر سه سالم اخلاقش خیلی بد شده همش جیغ میکشه و فوق العاده ترسو شده بیشتر ترسش از حمومه از اب میترسه شدید جوریکه امشب تو همون سیاه شد از ترس داشت از هوش میرفت واقعا کم اوردم دوستان کمکم کنید بهم در مورد حموم بردن دخترم راهکار بدین
وااای خدا بهت صبر بده.....براش کتاب های مخصوص حموم بخر...یا بهش لیف بده بگو تن شمارو بشوره روی شما اب بریزه...شاید یه بار زیر اب نفسش گرفته الان وحشت کرده
طراحی داخلی...چیدمان..دکوراسیون داخلی...با نازلترین قیمت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=672610

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه اولت با دوقلوها 2 سال اختلاف سن دارن؟؟؟چند ماهه بود دخترت که باردار شدی؟؟؟الان تو یه تاپیکی بودیم بحث بچه پشت هم اوردن بود...واقعا صبر عیوب میخواد...افرین
طراحی داخلی...چیدمان..دکوراسیون داخلی...با نازلترین قیمت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=672610
شاید خسته بوده یا خوابش گرفته.منم دخترم خوابش بیاد از همه چی میترسه.و گریه میکنه
خدایــا ؟کمــی جـلوتـــر بیــا... میــخواهــم در گوشــت چیــزی بگویـــم ...ایــن یـک اعتــراف اسـت.. مـن.. بـی او ..دوام نمـی آورم.
چرا انقدر دوقاو زایی زیاد شده...من موندم...تو هوا چیزی میریزن.....منم الان دوقلو باردارم و بارداری دوممه....پسرمم بچه ها بدنیا بیان 6 سالش میشه.... پسر منم از حموم میترسید داستان داشتیم...ولی رنگ انگشتی خریدم تو حموم باهاش رو دیوار نقاشی میکشید من اروم اروم میشستمش...به مرور اسباب بازی میبردم بازی کنه...کم کم خوشش اومد....زودی شروع نکن به شستنش...بهش فرصت بده یه کم تو حموم بمونه و بازی کنه...یه کارایی هم بده خودش بکنه...مثلا خودش بدنشو لیف بزنه
واااای چه سخت خدا بهت صبر بده و آفرین به تو .. در برابر تو احساس ضعف می کنم ... آخه من فقط یه دختر چهارساله دارم و کم آوردم .. خیلی وقتها از دستش دیوونه میشم و آرزوی مرگ می کنم ..
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه
براش کلاه حمام خریدم ک کف تو چشمش نره بازیهایی مناسب حمام خریدم میبره توی آب بازی میکنه وقتی بهش میگم بریم حموم اگه گفت نه میگم باشه ولی فردا حتما باید بری و از قبل هی در موردش حرف میزنم بهش میگم اگه با روی خوش بیای منم مهربون حمومت میدم ولی اگه گریه کنی عصبانی میشم اونم اشکاشو پاک میکنه میگه با روی خوش میام
2810