من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پسر من باز دقیقا برعکس هست.۵ سالشه . همش میگه مامان مامان. روزی حداقل سی چهل بار بوسم میکنه. رابطه من باهاش خیلی خوبه. براش شعر میخونم نازش میکنم. بارها و بارها قربون صدقه اش میرم . بهش میگم هر وقت بغلت میکنم خستگی هام میریزه .هر وقت ناراحتم میگم بیا صورتت رو بزار روی صورتم آروم آروم میشم . اسمشو کمتر میگم تو خونه بیشتر بهش چشه سو میگم یعنی سوی چشمم. کلی براس شعر و نوازش به زبون محلی میخونم. بخاطر همین رابطه مون خیلی خوبه باهم .اونم آنقدر دوستم داره که همه اطرافیان میگن عشق مادر پسری اینطوری ندیدیم تا حالا. باهاش خیلی حرف میزنم به حرفاش گوش میدم بهش دروغ نمیگم سر قولم هستم .اینا رو گفتم که بگم راهکار من برای یک رابطه خوب با پسرم این بود شاید به دردتون بخوره.
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
آره خب به نظرم هنوز زوده که یک بچرو قضاوت کنی چون شخصیتش کامل شکل نگرفته ولی خب کلا پسرا زن که بگیرن میرن سمت خانواده زنشون😭 من خودمم پسر دارم و خیلی به این قضیه فک میکنم
خواستم مثل آسمان باشم منجی شهر نیمه جان باشم آشیان پرندگان باشم با همین دست خالیه و سردم♥️