2777
2789
عنوان

پسرم انگار دوسم نداره

315 بازدید | 21 پست

پسزم 6سالشه انگار غریبه هارو بمن ترجیح میده.. اینم بگم ک جونم رو واسش میدم اما اون از ی غریبه ی محبت ساده ببینه اونو انتخاب میکنه اگ ازش بپرسی... چرا اخه😔💔💔💔

بچه اس مثلا

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر بچه ها اینطورین دنبال جلب توجهن آخه اون از محبت شما مطمعنه دنبال محبت  و توجه بقیه میگرده آخه مامانا تکراری میشن

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
اخه مگه میشه.. من همون بچگی هم همیشه مادرم رو ب هزارتا بهتر نمیفروختم

گفتم عزیزم 

اخلاق ادما باهم زمین تا اسمون فرق داره 

شما اینجوری ممکنه پسرتون اینجور نباشه

زندگی مثل آیینه است☁️✨️

پسر من باز دقیقا برعکس هست.۵ سالشه . همش میگه مامان مامان. روزی حداقل سی چهل بار بوسم می‌کنه. رابطه من باهاش خیلی خوبه. براش شعر میخونم نازش میکنم. بارها و بارها قربون صدقه اش میرم . بهش میگم هر وقت بغلت میکنم خستگی هام می‌ریزه .هر وقت ناراحتم میگم بیا صورتت رو بزار روی صورتم آروم آروم میشم . اسمشو کمتر میگم تو خونه بیشتر بهش چشه سو میگم یعنی سوی چشمم. کلی براس شعر و نوازش به زبون محلی میخونم. بخاطر همین رابطه مون خیلی خوبه باهم .اونم آنقدر دوستم داره که همه اطرافیان میگن عشق مادر پسری اینطوری ندیدیم تا حالا. باهاش خیلی حرف میزنم به حرفاش گوش میدم بهش دروغ نمی‌گم سر قولم هستم .اینا رو گفتم که بگم راهکار من برای یک رابطه خوب با پسرم این بود شاید به دردتون بخوره. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
گفتم عزیزم  اخلاق ادما باهم زمین تا اسمون فرق داره  شما اینجوری ممکنه پسرتون اینجور نباش ...

اخه شوهرم برا ننه باباش جون میذه ب این سن سال تازه

بچه م بایذ خیلی بیشتر ادمو بخواد 

راست میگی؟! 💔💔💔

آره خب به نظرم هنوز زوده که یک بچرو قضاوت کنی چون شخصیتش کامل شکل نگرفته ولی خب کلا پسرا زن که بگیرن میرن سمت خانواده زنشون😭 من خودمم پسر دارم و خیلی به این قضیه فک میکنم

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
2810