2777
2789
عنوان

خدایا شکرت ک دخترم پیشمه شکر شکر.

273 بازدید | 9 پست

خدایا شکرت

شکر. شکر الهی هیچ مادری. بی فرزند نباشه 

خدایا خدایا. چهر چی بگم کم گفتم خدایا  هنوز عقده. دو هفته ای ک فرزندم بغلم نبود. ب   دلم مونده

خدایا شکر شکر 

بازم شکرالهی هیچ مادری.   از فرزند ش دور نباشه 

ذوق دارم. ذوق. ک برم دخترم بغل کنم 

دختر نازم. 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

خدایا شکرت شکر

دوستان ب سلامتی دخترم صلوات بفرستید.    

ببخشید نمیتونم. جواب بدم چون نتم.  ضعیفه.

و ماجرای. نبود دخترم.   تاپیک های قبل هست. ب آرامش دخترم صلوات بفرستید

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

خدا رو شکر😍اشک شادیم درومد

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر😍اشک شادیم درومد

مررسی مرسی.   وای خدا.   جیگرم کباب بود.  😭😭😭😭😭 آلن قدر دخترم می‌دونم البته قبلاً هم عاشقش بودم ولی از وقتی. رفت جیگرمممم سوخت

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

خدای من

یاد روزی افتادم که رفتم دخترمو از بیمارستان بیارم

موقع زایمان کوچولوی من نفس عمیق کشیده بود و مایع کیسه آب رفته بود تو بینیش🤦🏻‍♀️😅

مجبور شدن پنج روزى تو بيمارستان نگهش دارن

تمام اون پنج روز رو با شوهرم گريه كرديم

يادم نميره موقعى كه مرخص شد و رفتم دنبالش چجورى دستامو دراز كردم تا از پرستار بگيرمش

خدايا شكرت كه الان پيشم مثل يه گل خوابيده…

مررسی مرسی.   وای خدا.   جیگرم کباب بود.  😭😭😭😭😭 آلن قدر دخترم می‌دونم البته قبلا ...

وای وای وای خدایا شکرت.گریه ام اومد😍☺

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

خدایا شکر بخاطر شادی یه مادر بخاطر دختر نازت

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

خدارو شکر😍😍😍😍

خیلی خوشحال شدم با دیدن تایپکت💚

الهی برای همیشه پیش هم بمونید🙏

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

اومد دخترت پیشت😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃