2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173604 بازدید | 2695 پست
مهتاب جان این ابتدایی ترین توجیهیه که برای نابرابری سهم الارث زن و مرد وجود داره اما نابرابری فقط محدود به دو برابر بردن زن و مرد نیست.میتونی برای من توضیح بدی که چرا زن از زمین ارث نمیبره و فقط از اعیان و اشجار ارث میبره؟ نصف شدن سهم الارثش برای مواردی که تو توضیح دادی کافی نیست که از یک سری اموال هم باید محروم باشه؟
Lilypie Pregnancy tickers
البته بعد از تلاشهای حقوقدانان ما این قضیه ارث نبردن زن از زمین با یک سری تغییرات مواجه شده.
خیلی جالبه بدونید که در قرآن اصلا به این مساله اشاره نشده یعنی آیه قرآنی که ملاک این حکم قرار گرفته اصلا قید نکرده که زن از یک سری اموال ارث نبره بلکه مبنای این ماده قانونی ماروایته.جالبه نه؟
Lilypie Pregnancy tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهتاب جون شما از اون آدمهایی هستی که خیلی راحت توجیه میشی.
اما اینهایی که احتمالا از جایی کپیشون کردی اصلا استدلالهای منطقیی نیست و یک مشت توجیهه . شما احتمالا فقط همین توجیهات رو مطالعه کردی.اما از نقد مقابل این احکام چیزی نخوندی.

به هر حال بعضی از آدمها راحت همه چیز رو می پذیرن.چون اینطوری براشون راحت تره تا به چالش کشیدن بعضی از مسائل.
هر وقت به این آیه و آیه های مشابه اش می رسم و یا از کسی می شنوم واقعاً غرورم جریحه دار میشه

تا حالا کسی از خودش پرسیده چرا تمام افعالی که در قرآن اومده مذکر هست ؟؟؟؟؟؟

چرا خدا تو قرآنش فقط با مردها صحبت کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟

من فکرمی کنم این یه پوان به اعراب جاهل بوده و گرنه خدایی که من می پرستم " عادل " تر از این حرف هاست
این تفسیر این ایه است درمورد مردان البته نگفته زنان کتک کاری کنندمردان هم درست همانند زنان در صورت تخلف از وظائف مجازات مى گردند، حتى مجازات بدنى، منتها چون این کار غالباً از عهده زنان خارج است، حاکم شرع موظف است مردان متخلف را از طرق مختلف و حتى از طریق تعزیر (مجازات بدنى) به وظائف خود آشنا سازد.
جودی ابوت یادمه قبل از انتخابات چند نفر چه حرفهایی راجع به شیرین عبادی میزدن.حرفهایی که بهشون تزریق شده بود.بانوی پر تلاشی که داره برای بدست آوردن همین حقوق ابتدایی انسانی براشون تلاش میکنه.
شهادت دو زن = شهادت یک مرد.
خنده داره واقعا!

بعد میان تاپیک میزنن که:- شوهرم کتکم میزنه.چی کار کنم؟
- عزیزم برات دعا میکنیم که شوهرت خوب شه.

گاهی فکر میکنم آدمهای شجاع و فداکاری مثل شیرین عبادی از وطنشون آواره شدن برای کیا؟ اینهایی که حاضرن توسری خور باشن و کتک بخورن و تمکین کنن ؟