2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173604 بازدید | 2695 پست
فری جون من تو یکی از پستات مطلبی رو دیدم که لازم می دونم راجع بهش یه کم توضیح بدم:
"میگفتم الان دیگه کسی را اعدام نمی کنند به جرم مرتد بودن ، لینک گذاشتن که دو خط آخرش تائید کرده همینو و ...... بگذریم .."

اگر منظورت از اون لینک همونیه که من گذاشتم اگر دوباره یه نگاهی بهش بندازی می بینی که دو خط آخر این مساله تایید نشده و همونطور که گفتم مورد دوم هستش و این مطلب از یکی از مراجعیه که ....

(البه اینکه نوشته بودی دو خط آخر نظر من رو جلب کرد چون اگر درست متوجه شده باشم منظورت از این عبارت کم اهمیت بودنِ این قانونه)

"مسلمانی که مسیحی شود
با سلام. اگر یک جوان مسلمان زاده خداوند را در مسیحیت پیدا کند و مسیحی شود.تکلیفش چیست؟ آیا مرتد است و خونش حلال است؟ با تشکر
چنین کسی مرتد است ولی مادام که تظاهر و تبلیغ نکند جان و مالش محفوظ است. "

اینجا اگر درست فهمیده باشم منظور اینه که اگر کسی این رو علنا بگه خوب جان و مالش محفوظ نیست!

در ضمن اگر در حالتی دیگه منظور تو این باشه که این قانون هست اما در حال حاضراجرا نمی شه ، که خوب دیگه کل اسلام می ره زیر سوال...

مساله ی دیگه ای هم هست که دوست دارم بهش اشاره کنم و او اینه که تو صفحاتی که بحث راجع به تساوی حقوق زن و مرد در اسلام بود یکی از بچه ها گفته بود که ارث زن از شوهرش یک هشتم هست و تو در جواب گفته بودی که در حال حاضراینطور نیست و اول زن مهریه اش رو می گیره و .... عجیبه ک برای قانونی که توی اسلام وجود داره دنبال دلیل ی هستی که تو ی خبر گذاری های معتبر پخش شده باشه اما عدم تساوی حقوق زن و مرد رو با چیزی توجیه می کنی که عملا وجود نداره! نمونه اش مادر خود من که بعد از سالها زندگی با همسرش حالا بعد از فوت پدرم اگر ما بچه ها بخوایم طبق قانون عمل کنیم باید همون و فقط همون یک هشتم رو بگیره و خدا می دونه که زنی توی این سن سال چطور باید به زندگیش ادامه بده...اینم تساوی زن و مرد در اسلام!

این که انقدر دیر پست دادم علتش اینه که همیشه در حال خوندن پست های طولانی و لذت بخش شما هستم و انقدر خسته ام که نمی تونم تایپ کنم...من واقعا از نوشته های تو که باهات مخالفم و نوشته های پاپاگینا که باهاش موافقم لذت می برم...
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
در ضمن من وقتی پستی میذارم ممکنه 10 بار ویرایشش کنم علتش هم روحیه محافظه کارانه منه.هیچ الزامی هم وجود نداره که به خاطر پستی که ویرایش شده 2 ساعت توضیح بدم وگرنه اصلا چه دلیلی داشت که بخوام به خودم زحمت بدم؟ میذاشتم هر کی هر برداشتی دلش میخواد بکنه بعدش توضیح میدادم .برای اجتناب از توضیح اضافی پستمو ویرایش کردم.آخرش هم مجبور شدم دو ساعت توضیح بدم.
Lilypie Pregnancy tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم باید وارد بحثاتون بشم یه کم توضیحات حقوقی لازمه هم در زمینه قانون هم احکام شرعی که مبنای قانون قرار گرفتن.باید برم پستهای گذشته اتون رو بخونم سر فرصت حتما اینکارو میکنم.
قدر مسلم اینه که ما داریم چوب یه چیزی رو به شدت هر چه تمامتر میخوریم و اونم اینه که بابا جان این قوانین ما که از شرع گرفته شده و این دستورات شرعی که ملاک همه چیز قرار گرفته از سیاست و اقتصاد و غیره و ذلک فقط به درد اعراب میخوره اونم نه اعراب امروزی اعراب 1400 سال پیش.حالا ما به زوووووووووور میخوایم ثابت کنیم دینمون جهانیه و حتی باید به اونطرف مرزامون هم صادرش کنیم امریست جدا.
اما این دستورات تاریخ مصرفش گذشته من با کمال میل با هر کس که با این نظر من مخالفه بحث میکنم و تا آخرش هم هستم.من هم در متن قوانین مدون هستم هم دستورات شرعی میدونم چی دارم میگم.
دستورات شرعی ما فقط برای این خوبه که فرایض دینی رو مومنان بتونن به نحو احسن انجام بدن نه اینکه بنیان همه امور رو بر اساس اونا بذاریم.این پایه ها خیلی سستن و دیر یا زود فرو میریزن.
چقدر ما از جامعه جهانی عقب افتادیم.
کدوم تساوی حقوق زن و مرد در اسلام؟ تساوی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
وقتی تو قرآنمون میگه اگر زنان شما از شما نافرمانی کردن در درجه اول نصیحتشون کنید بعد از همخوابی محرومشون کنید بعد بزنیدشون...دقت کنید صراحتا میگه واضربوهن به نظر شما بحث بر سر تساوی حقوق زن و مرد در دین ما به کجا میکشه؟اصلا معنی هم داره؟

فیری جون همین الان داشتم شبکه ی خبر رو میدیدم.نمی دونی چه جنجالی راه انداختن واسه اون صحنه سازی بیست و سی!

یک آخوندی که نماینده مردم اذربایجان غربی در مجلس خبرگان بود با یک ادبیات به شدت پر اشتباه ( نمی دونم کی اینا رو انتخاب میکنه) آیه ی قرآن می آورد که ای پیغمبر با کسانی که نمی دونم سد راهتن (یه همچین چیزی) با شدت رفتار کن و ازشون نگذر.
لهجه هم داشت البته با احترام به همه ی دوستان آذری زبان اینطور حرف میزد:"از گوه ی گضائیه میخوام که شدیدترین برخورد رو بکنه و همونطور که گرآن گفته نذاره ولایت صدمه ببینه و..." از این نوع حرفها.

بعدش هم نظرات مردم فرهیخته رو پخش کردن که از ادبیاتی که بکار میبردن معلوم بود سواد درست حسابیی ندارن.
یکیشون با لهجه ی عجیب غریبی میگفت : اینا کار انگلیسه ( دائی جان ناپلئون) انگلیس بدترین از ملتها ست ( باور کن شاید بدتر از این نوع ادبیات هم ) که روبروی گرگم وای نمیسته!
جالبه که تازه اینها لابد بهنترین ادبیات تماس گیرنده هاشون بود که سلکت کردن.لابد خیلیهام فحش ناموسی دادن.
فکر کن این نوع آدمها با این نوع ادبیاتشون و این حد سوادشون باید حق اظهار نظر پیدا کنن ، اونوقت روشنفکرهایی مثل فرج سرکوهی و شیرین عبادی باید فرار کنن و یا مثل محمد جعفر پوینده و فروهر ها کشته شن!
سواد داشتن = مردن یا آواره شدن

به هر حال منظورم اینه که متاسفانه ما قشر نادون و کم سوادی داریم که به اسم دین راحت فریب میخورن.
این هم آخرین سوء استفاده ی مستبدین از اعتقادات و باورهای مردم.حالا ببین پیامداش چیاست فیری جون.
کشتاری شبیه سال 67؟ اعدامها؟شکنجه ها؟ و همه ی اینها رو با استناد به آیه های قرآنی که زیر سایه اش راحت انجامش میدن.منتظر خبرهای بسیار بدی باید باشیم.متاسفم.

به یزدان که گر ما خرد داشتیم
کجا این سرانجام بد داشتیم
من نمیخوام دینمون رو نفی کنم اصلا هیچ دینی رو نفی نمیکنم بعضی چیزاش رو نفی میکنم از جمله حقوقی که برای زن قرار داده ! وقتی میخونم دود از سرم بلند میشه. قوانین مربوط به ارث رو بخونید.حالتون بد میشه.
مثلا اگر زن بمیره و هیچ وارثی غیر از شوهر نداشته باشه تمام داراییش به شوهرش میرسه ولی اگر مرد بمیره و هیچ وارثی غیر از زن نداشته باشه نیمی از داراییش به زن میرسه بقیه اش مال دولته.همین رو یکی برای من توضیح بده.
مرد به هنگام تقسیم ارث دو سهم بر می دارد و در مقام عمل یک سهم بیشتر ندارند چرا که باید هر دو سهم را از باب نفقه برای خود و همسر خود خرج کند اما زن به هنگام تقسیم ارث یک سهم بر می دارد و در مقام عمل دو سهم دارد یکی سهمی که از پدر خود به ارث برده و یکی آنچه که از سهم شوهر برای او خرج می شود.
این قضیه ی نفقه رو دیگه عنوان نکن که خودش باز هم توهین بزرگیه .مثل همون پول شیر دادن به بچه و نمیدونم کارهای خونه و... لابد مهریه هم برای بعضی از امورات دیگه ست!

اینها همش توهینه نه حق.
مهتاب جان این صحبتی که شما میکنید در ابعاد کوچیک شاید درست باشه وقتی تقسیم ثروت به گونه ای باشه که سهام با مخارجی که به عنوان نفقه پرداخته میشه تناسب داشته باشه اما در ابعاد بزرگتر دیگه این تناسب به هم میخوره.
نه عزیزم بحث بر سر ارزش قائل نشدن برای حقوق زنه این مثالی که تو زدی برای توجیه دوبرابر ارث بردن پسر و دختر شاید موثر باشه اونم در ابعاد نه چندان وسیع اما اینکه نصف دارایی مرد رو دولت ضبط کنه اصلا توجیه نمیکنه.
حقوق کارگر روز مزد بیشتر از کارمند رسمی است این به خاطران نیست که شخصیت کارگر از کارمند بیشتر است .بلکه به خاطر ان است که برای کارمند .بیمه .بازنشستگی. مرخصی .حق ماموریت. حق مدیریت .حق عاءله. سختی کار. بدی اب و هوا و....در نظر گرفته شده است.که اگر همه انها محاسبه شود.حقوق کارمند از کارگر بیشتر میشود . اسلام.ارث زن را نصف مرد قرارداده ولی در عوض هزینه زندگی را از دوش او بر داشته وهزینه خوراک .پوشاک .مسکن ودرمان او وفرزندان را توسط مرد تامین کرده است .زن سهم ارث خودرا برای خود حفظ میکند وتمام مخارج زندگی خود را از شوهرمیگیرد .به علاوه مهریه را هم از او دریافت میکند که اگرمهریه وهزینه زندگی را در کنار سهم ارث بگذاریم. سهم زن بیشتر میشود. به علاوه باید دانست در بعضی مواقع ارث زنان دو برابریا با مردان مساوی میشودمانند دومورد زیر: اگر میت چند برادر و خواهر ما دری داشتته باشدمال بهطور مساوی تقسیم میشود واگر وارث میت .هم دائی وهم خاله باشد مال به طور مساوی تقسیم میشود اگر کمی جلوتر برویم اعتراف میکنید که این بار مردها باید بپرسند که چرا سهم زنها بیشتر ازمردهاست
آخ آخ منم دقیقا میخواستم پول شیر دادن رو مثال بزنم.واقعا توهین بزرگیه.نفقه هم تاسیس حقوقی چندش آوریه اما متاسفانه هست مثل خیلی از قوانین دیگه.میدونید آدم احساس میکنه برای خیلی از مسائلی که فیمابین زن و شوهر اتفاق می افته پول میگیره..فکر کنید چون یکی از شروط دریافت نفقه تمکین زن از مرده.