2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173604 بازدید | 2695 پست
اما در مورد حجاب ، باید تذکر بدم (چون در این تاپیک همه پستهای قبلی را یادشون میره ) ما داریم از حفظ پوشش دفاع می کنیم نه صرفا حجاب اسلامی ! من معتقدم باید انسان چه زن و چه مرد برای خودش حجاب قائل بشه در همه چیز ،رفتار ،نگاه ، انتخاب و بدن ! و البته در اسلام فقط این زنان نیستن که باید حجاب کنند مردان هم باید حجاب نگاهی خود را حفظ کنند اینم بارها اشاره شده .

اما مشکلات بیماری جنسی و ... برمیگیرده به تربیت و فرهنگ یک آدم و این بیماری ها در همه جای دنیا با واکنشهای متفاوت دیده میشه و درجات متفاوت داره ، مثل همجنسبازی و bestiality(س ک س با حیوانات ) که در غرب یک بیماری جنسی محسوب میشه .

اینکه شما داری ازش نقد میکنی پوشش رادیکالیه حجابه ، منم قبلا متذکر شدم رفتار رادیکالی به هر نوعی صدمه میزنه ، در این شکی نیست !
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
در مورد استبداد و بندگی باید راهی برای تفهیم منظورم با حداکثر خود سانسوری پیدا کنم.کاری که برای نوشتن در وبلاگم هم برام مشکل ایجاد کرده.نمی دونم چطور با ماکزیمم خود سانسوری منظورم رو برسونم.شما که دلتون نمیخواد سر از 209 در بیارم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم گیتا ابتدا گفتین از مرحله پرتن ! خواستم انتقاد کنم از نوع صحبتتون که خودتون تصییح کردین !
دوست عزیز ، برای تمرین دموکراسی باید بتونیم به عقاید دیگران احترام بگذاریم اونم عقایدی که هدفش تعالی ارزشهای انسان در جامعه بشری است ، از شما که اهل کتاب هستین خیلی بعید بود که از تفاوت نگاه دیگران با خودتون حرص بخورید !
مطمئن باشید برای نقد عبادت مسلمانها شما به در اوین پاتون هم نمیرسه چه برسه به بندهاش ، چون فعلا اونجا جای مخالفین نظامه نه مخالفین اسلام !

فیری جون الان دیگه فکر نکنم تو ایران اکثریت به این معتقد باشن که آمریکا باید نجاتشون بده.دلیل این که مردم شعار میدن : باراک حسین اوباما- یا با اونا یا با ما ، دقیقا دونستن همین مذاکراته.چون به حر حال آمریکا قدرت بزرگی تو دنیاست و در کشورهای مختلف همیشه دخالتهای سیاسیی که داشته به تغییر سرنوشت اون ملت منجر شده.
نمونه اش در کشور ما همکاری در کودتای 28 مرداد 1332 .سرنوشت ایران با اون کودتا خیلی تغییر کرد.اگر مصدق می موند چه بسا الان مردم ایران سرنوشتی بهتر از این داشتن.

حالا هم همین اتفاق داره تکرار میشه.اول که حمایت روسیه و الان هم مذاکرات هسته ای آمریکا .
مردم هیچ حامیی ندارن.
اتفاقا هروقت خانم الهه هیکس میاد تو وی او ای قبل از اینکه شروع به حرف زدن کنه صداش رو تقلید میکنم و میگم: ببینید آقای ... ما یه بیانیه صادر کردیم و این عملکرد .... رو محکوم کردیم و....
آخه نمیدونم این بیانیه ها به چه درد ما میخوره.

فیری جون هر کشوری به دنبال منافع خودشه و مسلما آمریکا هم به دنبال منافع خودش.
ندا چون سمبل شد مورد توجه قرار گرفت.اما نداهای دیگر اصلا شنیده نمیشه و اگر هم شنیده بشه توجهی بهش نمیشه.
مردم الان این رو خیلی خوب میدونن.اما متاسفانه بدترین نوع استبدادی الان وجود داره.چون با سوء استفاده از دین مثل کلیسای قرون وسطی آدمهای خودکامه بیشترین کشتار و شکنجه رو در طول تاریخ داشتن.متاسفم که به اینجا رسیدیم.
فعلا که در ظاهر باراک حسین اوباما و طرفداراش خصوصا در اوایل جنبش سبز شده بود تنها راه نجات ! همینم خودش یک دیکتاتوریه محضه که از همچین ظلمی توی دنیا دفاع نمیشه !

شاید در امریکا مایکل مور فیلم میسازه از 11-9 و همشون را میبره زیر سوال اما کسی تره هم خرد نمیکنه ، کدوم دادگاه اومد امریکا را به جرم کشتن مردمش برد زیر سوال ؟ هیچ کس !

برای مردم امریکا این بی توجهی خودش دیکتاتوریه ، در ایران با فرهنگی که ما داشتیم و داریم ، به جای بی توجهی به قلم نقد دیگران از دولت ،میان طرف را دار میزنن ! بعد برای ما میشه آخر دیکتاتوری !

هر دوی اینا در جامعه خودش زجر آور است برای همینه که می گم الان دیکتاتوری در همه دولتها وجود داره !

اتفاقی من داشتم پست می فرستادم ، خوندم اولش چی نوشته بودن که بعد تصییح کردن ، از گیتا جون که اهل مطالعه هستند بعید بود که بخوان فضای بحث را هیجانی کنند !

اما واقعا پاپاگنا چرا اینقدر در پستهای من دچار سو تفاهم میشی ؟!!!! واقعا منظور من از پست مرغ همسایه غازه همون توضیحی بود که حوریثا داد ! عجیبه برام که چرا با اینکه جواب سوالت را داده بودم بازم ایراد گرفتی که پاسخ سوالت را ندادم ؟!
مامان نباتی فکر میکنم باید با مستر یا مدیر وبلاگ تماس بگیری .

پاپاگنا جان ببخشید من باید برم ، دیروقته ، فردا میام پاسخت را چک میکنم

روز خوش
از اونجایی که اصغر فرهادی و کارهاش ،به خصوص فیلم اخیرش " درباره ی الی..." رو خیلی دوست دارم و میدونم خیلی از شما دوستای خوبم هم طرفدار کارهاش هستید این خبر رو در ارتباطش میگذارم:

اصغر فرهادی در جمع دانشجویان؛

تصویر مردم بزرگ و ستایش برانگیز است

ایسنا؛ اصغر فرهادی در جمع دانشجویان درباره آینده کاری اش گفت؛ اتفاقی که در این چند ماه در جامعه و در مردم اطراف ما رخ داده اتفاق ویژه و بزرگی بود. من در این ماه ها با تصویری جدید و عمیق تر از پیش از مردم جامعه ام مواجه شدم و اکنون این تصویر جدید برای من چنان بزرگ و ستایش برانگیز و قابل تامل است که منصفانه نمی بینم نوشتن درباره این جامعه و این مردم را با تصویر کهنه پیشین ادامه دهم. صحبت درباره این مردم با توجه به اتفاقات چند ماهه اخیر باید با تامل بیشتر و وسواس بیشتر انجام گیرد. به همین دلیل سعی می کنم در کار بعدی به فراخور شناخت جدیدی که از مردم پیدا کردم خودم را با این تصویر جدید همسو کنم.

فیلم سینمایی درباره الی... آخرین ساخته سینمایی اصغر فرهادی در دانشکده مدیریت دانشگاه علامه به نمایش درآمد و پس از آن با حضور کارگردان، پیمان معادی (بازیگر) و نیما حسنی نسب (منتقد سینما) مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

در ادامه این جلسه اصغر فرهادی گفت؛ در کنار شناخت ستایش برانگیز از مردم که منجر به شور و شوقی برای خلق یک اثر می شود، اتفاقات و خبرهای تلخی که شاهد آن هستیم و جفایی که می شود غمی را بر دل می نشاند که گاهی انگیزه نوشتن و کار کردن را از نویسنده و فیلمساز می گیرد اما باید هر چه زودتر این غم را کنار زد و اجازه نداد به ناامیدی منجر شود.

این کارگردان در پاسخ به مطلبی درباره به تعویق افتادن اکران این اثر و برخی کارشکنی هایی که در اکران آن صورت گرفت هم عنوان کرد؛ اکران نشدن فیلم یا علت اکران نشدن فیلم را باید از مسوولان آن دوران جویا شد، که البته آنها هیچ گاه مستقیم و شفاف دراین باره پاسخ نداده اند و به روش همیشگی صورت مساله را به مسائلی غیرمرتبط ارتباط داده اند. این حاصل مدیریتی است که از سر ترس و احتیاط به جای کلاه، سر می آورد. با این همه می توان گفت عداوت هایی که برای اکران این فیلم صورت گرفت در نهایت به نفع فیلم تمام شد. شاید این فیلم اگر در عید نوروز اکران می شد تماشاگر بیشتری پیدا می کرد و به لحاظ مالی این مساله برای سرمایه گذار بهتر بود اما نکته یی که برای من مهم و با ارزش است همزمانی اکران فیلم و وقایعی بود که در خیابان ها می گذشت. این همزمانی یکی از بهترین خاطرات کارنامه من برای همیشه خواهد بود. مردم بعد از خروج از سینما و تماشای فیلم آرام آرام بحث های حاصل از فیلم را با بحث های روز جامعه پیوند می زدند و این برایم تجربه یی شیرین بود.

به گزارش ایسنا فرهادی در پاسخ به سوالی که درباره احتمال موفقیت این فیلم در مراسم اسکار مطرح شده بود هم توضیح داد؛ صحبت کردن درباره این موضوع سخت است. در ایران از سر لطف امیدهای زیادی برای حضور موفق فیلم در اسکار ایجاد شده اما واقعیت این است که مسیر اسکار علاوه بر خود فیلم به چگونگی پخش فیلم در امریکا و تبلیغات پیرامون فیلم بستگی زیادی دارد به همین دلیل واقع بینانه این است که این امید را پررنگ تر از این نکنیم.

کاملا درسته من اول گفتم بعضیا پرتن علت اینم که اصلاحش کردم اجتناب از همین موضع گیری شما بود ولی هنوز هم سر حرفم هستم.بعضیا واقعا پرتن.اصلا نمیشه باهاشون بحث کرد.به کتابخون بودن یا نبودن من هم ربطی نداره.
Lilypie Pregnancy tickers
واقعا با بعضی از اشخاص نمیشه بحث کرد چون به قول شما من که اهل مطالعه ام اهل بحث و تبادل نظر هم هستم بحث هم اصولا زمانی به وجود میاد که دو نفر راجع به زمینه بحث نظریات متفاوت داشته باشن اما فضای بحث و اشخاصی که توش شرکت میکنن هم مهم هستن.

حرص خوردن من هم به خاطر این نیست که بعضیها نظریاتشون با من متفاوته اگر طرز فکرم اینجوری باشه که کلا باید بشینم تو خونه در رو هم روی خودم ببندم با هیچ احدی هم در ارتباط نباشم چون اون بیرون n تا آدمه با n تا طرز تفکر متفاوت.

از این حرص میخورم که واقعا به بعضیا اصلا نمیدونی چی باید بگی.

ببین تو اعتقاد داری ساعت 4عصر در زمستون هوا روشنه میتونی با کسی که معتقده نه 4 عصر هوا تاریکه ساعتها بحث کنی آخرش هم به یه اعتدال برسید که این ساعت هوا گرگ و میشه.اما اگر یهو یه نفر سومی از در بیاد تو بگه نه ساعت 4 عصر زمستون آفتاب به شدت هر چه تمامتر میتابه چی داری به این بشر بگی؟ خداییش کم نمیاری؟میشینی دو ساعت تمام باهاش کلنجار بری؟نمیدونم شاید من اشتباه میکنم.

بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم چون همینش هم ممکنه خیلی از بچه ها رو دچار سو ء تفاهم کنه.
Lilypie Pregnancy tickers