2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173603 بازدید | 2695 پست
"همجنسگرا بیمار نیست اما بیمار می تواند همجنسگرا باشد."
"همجنسگرا متجاوز نیست اما متجاوز می تواند همجنسگرا باشد. "

ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
دقیقا همین طور هست
همجنس گرا های حقیقی نه تنها بیمار نیستن بلکه اساسا به اون منظوری که فرمودید یعنی تنها ارضا خواسته های جنسی کثیف نیست که با هم نزدیک می شن همون طور که من و همسرم شما و همسرتون و هر انسان دیگه ای که مثل ماست تنهاا برای رسیدن به تمایلات جنسی با هم زندگی نمی کنیم و در پشت این آمیزش جنسی دنیای وسیعی از یگانگی معنوی وجود داره اونها هم خیلی بیشتر از اینکه به موارد جنسی فکر کنن به خاطر دوست داشتن و خیلی چیزهای دیگه در کنار هم قرار می گیرن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

"...اصولا تمایلات جنسی در انسانها را میتوان در چهار شاخه کلی دسته بندی کرد. به این دسته بندی Sexual orientation میگویند.

علاقه مند به جنس مخالف (هترو سکسوال Heterosexual)

علاقه مند به جنس موافق (همجنسگرا، هموسکسوال Homosexual)

علاقه مند به دو جنس موافق و مخالف (بیسکسوال Bisexual)

عدم علاقه به برقراری تماس جنسی (اسکسوال Asexual)

اینکه یک شخص چگونه به یکی از این 4 شاخه اصلی تعلق میگیرد هنوز برای دانشمندان مسئله ای روشن نیست! هرچند که بسیاری از دانشمندان در مورد اینکه این تمایلات در دوران کودکی توسط عکس العمل های بیولوژیکی، روانشناسی و جامعه شناسی شکل میگیرد اتفاق نظر دارند اما تئوریهای مختلفی از منابع مختلفی برای این تمایلات از جمله فاکتورهای ژنتیکی و ترشحات هورمونی و یا تجربیات در دوران کودکی امروزه برای توضیح این مسئله مطرح هستند.

همجنسگرایی اغلب از طرف کسانی که آنرا نمیشناسند و در مورد آن تحقیقی نکرده اند بعنوان یک بیماری و یا یک چیز غیر طبیعی مطرح میشود. این دسته از اشخاص فکر میکنند شخص همجنسگرا نوع زندگی جنسی خود را انتخاب میکند و شخص همجنسگرا یک انسان منحرف از لحاظ جنسی است. در حالی که تحقیقات علمی به شدت با این نوع طرز فکر مخالف هستند، تحقیقات ژنتیکی نشان میدهند که ساختار ژنتیکی همجنسگرایان بطور مشخص و واضحی به همدیگر شبیه است و از لحاظ روانشناختی نیز با هتروسکسوال ها تفاوت اساسی دارند، لذا اتحادیه روانشناسی امریکا (APA) در سال 1973 همجنسگرایی را از لیست بیماری های روانی رد کرد و از سال 1975 همجنسگرایی را بعنوان یک مسئله ذاتی و درون زادی و خارج از اختیار شخص همجنسگرا مطرح کرد و اعلام کرد که همجنسگرایی در این افراد حتی قبل از اینکه با کسی تماس جنسی داشته باشند شکل میگیرد. همجنسگرایی همچنین در لیست بیماریها و انحرافات جنسی سازمان بهداشت جهانی نیز دیده نمیشود و این بدان معنی است که مجامع علمی جهان همجنسگرایی را یک بیماری نمیدانند.

تحقیقات نشان میدهد که بسیاری از این اشخاص تلاش کرده اند که دیگر همجنسگرا نباشند و هتروسکسوال شوند اما با شکست روبرو شدند. بنابر این دانشمندان به این نتیجه رسیدند که همجنسگرایی یک بیماری نیست و نمیتوان افراد را طبیعی و همجنسگرا نامید! همجنسگرایان نیز انسانهای طبیعی هستند و انحرافی از لحاظ جنسی ندارند و غیر طبیعی و یا مریض خواندن آنها کاملا غیر علمی است. همجنسگرایی حتی در میان حیوانات مختلف نیز وجود دارد ...."
راستی اسم من فرخنده است اما چون اینجا "خ" به طرز فجیعی بد تلفظ میشه :( من به دوستانم میگم که منو "فری" (fairy) به معنی فرشته صدا کنند ، fairy همون فرشته کوچولوها هستند که توی کلیساها دور عکس مسیح و مریم (س) دیده میشه :)
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
ماریلا جون منظور من از بیماری در مورد گروه اول یعنی همون " همجسگراها" و نه " همجنس بازها" مشکل ژنتیکی بود نه بیماری روانی.
اینها بصورت مادر زادی دچار اختلال میشن.یعنی مثلا اندام تناسلی زن رو دارن اما تمایلات جنسیشون مثل مرده و بالعکس.
مثل مشکلات ژنتیکی دیگه ای که آدمها ممکنه از اول که دنیا بیان داشته باشن.
همجنسگراها نه تنها انسانهای کثیفی نیستن یلکه غالبا به مراتب بیشتر از غیر همجنسگراها به اصول اخلاق معتقدند

جامعه های بشری مثل جامعه ما به خاطر ظلمی که در حق این انسانها می کنه تاوان خیلی سخت و سنگینی خواهد داد..........
مریلا جان و مامان آریا جان ، به خدا این بار چندم من تاکید می کنم نمی دونم شاید توی استرالیا یا دوبی اون همجنسگرایی که من میگم نباشه ! اما داره اینجا قانونی میشه ، دو تا آدمی که به جنس مخالف تمایل دارن ، بعضی هاشون ازدواج کردن ، بچه دارن اما یک دفعه تصمیم میگیرن برن با جنس موافق ! تبلیغاتشون هم هست ، همش جنسیه ! میگن زنگ بزن ما فقط یک ساعت بیائیم پیشت همین ! یا مغازه های لباس فروشیشون فقط عکس لخت مردها با همدیگه که به اطاق خواب ختم میشه ! باور کنید ، اسمشون هم هموسکچوال است ، به ترجمه های فارسی بسنده نکنید من خودم تحلیل کارشناس سکسوالوژی را از سی ان ان گوش دادم که این نوع همجنسگرائی نه مشکل هورمونیه نه هیچی ، هدف فقط سکسه
فیری جون اونی که شما میگی همجنس بازیه و با تمایلات همجنسگرایانه فرق داره.

همجنس بازها اکثرا به هر دو جنس تمایل دارن و این یک بیماری روانیه.

اما همجنسگراها بصورت مادرزادی فقط تمایل به جنس موافقشون رو دارن.یعنی مثلا از نظر ظاهری مردن با تمایلات جنسی زنانه و یا ظاهرا زنن با تمایلات جنسی مردانه.اینها همجنسگرا هستن.

یعنی جسمشون مرده ، روانشون زن و یا بالعکس.
فرى جون من ابدا منکر این چیزا که میگى میبینى نیستم ...همونجور که گفتم مثل همه آدمها بین اینها هم هر چیزى دیده میشه مگه یه دگر جنس گرا تن فروشى نمیکنه؟ یا مثلا آگهى جلب مشترى نمیده یا براى لذت بیشتر ، روش هاى دیگرى رو تجربه نمیکنه..؟
البته همه ی ما ها از نظر روانی چند درصدی جنس مخالفمون هستیم که در اسطوره ها به صورت همون آنیما و آنیموس یعنی زن درون مرد و مرد درون زن نمایان شده.

اما همجنسگراها درصد زیادتری از روانشون جنس مخالفشونه.
منم منظورم همون اولیه ، حالا همین که پاپاگنا جون در خط اول گفتن را میگفتم و بحث میکردم شاید شما حرف پاپاگنا را بهتر قبول کنید ، حالا باز اگر دوست داشتید جواب سوال های چند صفحه قبل من را بدید ؟:) ، به نظر من اونی که فاعل است مشکل اخلاقی داره و مفعول مشکل روحی
دقیقاااااا تفاوت بین این 2 دسته همینه
اونها همنجس بازى میکنن اما اینى که من میگم یه گرایش هست
هر چند که از یه نام مشترک براشون استفاده بشه اما تعبیر متفاوتى داره

مریلا جان همین که میگم اینجا بهش نمیگن انحراف اخلاقی ، بلکه میگن قانونی باید بشه باید بینشون ازدواج هم اگر دوست دارن ثبت بشه و باید اگر می خوان بچه هم ادابت کنن بهشون داده بشه ! حالا سوال من این است آیا این درسته که قانونی بشه ؟ من از اولش هم نگفتم باهاشون برخورد بشه !!! اما متاسفانه همین که میگم اغماض در بحث داریم این مشکلات پیش میاد
گیلدا جون دقیقا همینطوره همه ما گرایشاتى به جنس موافق هم داریم :

"در ابتدای قرن بیستم، مباحثی نظری پیرامون تحلیل روانی درگرفت که ادعا می‌کرد در همه? افراد طی نمو روانی، دوجنس گرایی به وجود می‌آید. مطالعات عددی آلفرد کنزی در سال 1940و همچنین دکتر فریتز کلین در سال 1980تأیید کننده? این نظریات بودند.

مطالعات تازه که با چاپ کتابهای آلفرد کنزی با نامهای رفتارهای جنسی انسان مذکرو رفتارهای جنسی انسان مؤنث به نتایج مهمی منتهی شد، بیانگر این بود که اکثر مردم در مقاطعی دارای تجربیات و یا عواطف همجنس گرایانه بوده‌اند...."
البته هرمو فرودیت یا دوجنسی هم داریم.یعنی کسانی که در ظاهر زنن اما دستگاه تناسلی مردانه دارن یا بالعکس که البته اینها هم خودشون به دسته های مختلف تقسیم میشن.

جالب اینه که نظریه ای وجود داره که درش انسان در بدو خلقتش هرموفرودیت یا دوجنسی بوده و بعد کم کم در اثر تکامل دو جنس مختلف پدید میاد و برا همینه که همیشه مردها و زنها به سمت هم تمایل دارن.چون میخوان به هم برسن و به شکل اولیه ی وجودشون دست پیدا کنن.
2810