2777
2789
عنوان

تب کودک

1151 بازدید | 19 پست

دوستان دخترم دوروزه تب داره .چند ماه پیش که تب کرده بود بخاطر سهل انگاری و ناشی گری اون از خدا بیخبرا بچه ام تشنج کرد .الان چند روز هست همش دستش تو دهنش دستشو میبره تو دهنش گریه زاری تب .شیاف میزارم و شربت استا .دکترش گفته بود هروقت تب کرد برای جلوگیری از تبش نصف قرص دیازپام حل کن بده ..دارم اینارو بهش میدم فعلا که کامل نیومده پایین ..نمیدونم دیگه چه کنم .اون دفعه که تشنج شد بردیمش بیمارستان امام خمینی دوروز بستری بود .کسی توروخدا راح حل خوبی داره برای پایین آوردن تبش .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترش عوض کن شاید دندونش عفونت داره یا گلوش..مایعات هرجور شده بش بده بخوره ک ادرار تب میاره پایین پاشویه هم خیلی خوبه تا صب دیگ ی دکتر دیگ ببرش فقد یخ نکنه دو دما بشه با اب ولرم پاهاش رو بشور دستمال مرطوبم رو پیشونیش بذار

🌸🌼🌸🌼🌸🌼

منم امشب پسر دوسالم تب کرده بهش شربت استامینوفن دادم ۴ ساعت یه بار الانم یه خورده ختمی ریختم تو آب دارم 

دستمال مرطوب میذارم رو سرش و پاهاش تو هم همینکار رو بکن تبش کمتر میشه 

منم امشب پسر دوسالم تب کرده بهش شربت استامینوفن دادم ۴ ساعت یه بار الانم یه خورده ختمی ریختم تو آب د ...

عزیز من شربت استامینوفن و شیاف استا میدم هر۶ساعت .اون قرص دیازپام هم برای تشنج نکردن هر ۸ساعت نصف قرص میدم ..پاشویه هم کردم .

بروفن نمیتونی بهش بدی؟؟

پسرم دوروز پیش تبش با هیچی پایین نمیومد بجز بروفن

آب رو اتیشه 

ولی چون میگی بچت تشنج کرده از دکتر بپرس اول 

دفعه قبلم پسرم کرونا گرفت یه هفته بروفن ندادم مدام تو‌تب بود 

بردمش ی دکتر خوب گفت بروفن بده 

اینجا سرده نمیدونم یه چیزی بندازم روش یا ن  نظرت چیه

اگ پاهاش سردن ینی تب و لرز فقد رو پاهاش بنداز اگرم ن ک نمیخاد لباس معمولیش خوبه لباس زیاد دما بیشتر میکنه اگ مشکلش پزشکی نباشه ش چشم خرده باشه چن واسه خدم پیش اومده بود 

🌸🌼🌸🌼🌸🌼