2777
2789
عنوان

مادر بودن

261 بازدید | 27 پست

همسرم و تمام خانوادم بهم میگن تو مادر نیستی مگه مادر بودن چه شکلیه؟؟؟ 

دیگه دلم نمیخاد مادر باشم دلم شکسته من بخاطر بچم از همه چیزم گذشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر بودن چیز خسته کننده وفرسایشی هست کاش دکمه برگشت داشتیم غلط کردن

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

بگو همه چیزش به پا منه شما فقط نکهداریشو میبینی شبانه روزی مسئولیتش با منه سما کلا یه روز دور بتونید نکهدارید من جاریم بچه هفت ساله شرشو میندازه رو سر من بچه منم دو سالشه خودش میره پاچه خواری کمک مادرشوهر اخرم عروس نفهم منم بچس رو تخت من جامپ  میکنه رو تخت بچم و...بچتو بدی دست مادرشوهرت توام روز مرگیتو چند روز بکنی میفهمن چخبره 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
مادر بودن چیز خسته کننده وفرسایشی هست کاش دکمه برگشت داشتیم غلط کردن

بخدا.... من روزای خیلی سختی رو گذروندم بارداری دیابتی زایمان وحشتناک تنهایی و افسردگی بعد زایمان و بچه ای که تا 9 ماهگی از بغلم پایین نمیومد... حالا هم هر لحظه آرزوی مرگ دارم بسکه خستم.... 

تقریبا 15 ماه

بابا بچس حرف مفت میزنن بگو بچه منو با بچه قدیم مقایسه نکن بعدم الان کرونا بهداشت مراقبت بیشتر از قدیم بلید باشه،یاد کرفتن بگن قدیم لباسشویی نبوده ما لباس میشستیم شما راختید دیگه نمیدونن قطره اون شبا میندازی رو پات نظافت و...چقدر سخته بچه الان میفهمن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بگو همه چیزش به پا منه شما فقط نکهداریشو میبینی شبانه روزی مسئولیتش با منه سما کلا یه روز دور بتونید ...

انگار هیچکس درک اینو نداره.... من تمام 24 ساعت روزم در اختیار بچمه... بپز و بشور و شیر بده و ببر و بیا و.... در نهایت بهم میگن تو مادر نیستی با بچه بازی نمیکنی

وای کاش همه چیز از اول بود دلم میخواد دوباره تجربش کنم

ممنونم.... ولی من دیگه متنفرم از مادر شدن.... وقتی روانمو بهم میریرن منم عین سگ میشم و دخترم رو از خودم میرونم... اونقدر که همیشه شیر میخوره یا بازوی من یا سینمو نیشگون میگیره همیشه برام اعصاب خرد کنه اینکارش ولی امشب دیگه بخاطر اینکه اثبات کنم واقعا مادر نیستم در قبال نیشگونهاش منم نیشگون میگرفتم... اونم بی پناه عصبی شده بود و نمیتونست بخابه... 

2810