2777
2789
عنوان

حالم از اینا بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 45 پست

میدونید چقدر باعث تحریک بقیه میشه بچه ها هم کلی چیز بد یاد میگیرن

از اون گذشته خیلیا هم حسرت میخورن و براتون میشه آه و حسرت دیگران

خیلی کار بی ربطیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک قبلشو ندیدی😂

نه فقط اون تاپیکشو دیدم که شاکی بود بهش گفتن لوس پیگیری نکردم😬

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)

نامزدم میگه دوست دارم وقتی رسمی شدیم و عقد کردیم جلوی جمع تو مهمونی که نشستی پیشم دستت تو دستم باشه ...از این حرف ها زیاد میزنه به نظرتون چرا

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

والا بگی ربط میدن ب سیاست و بعدم اینکه مگه شما رو لک لک ها آوردن و...

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیلیا میان از روابط خصوصیشون توی نی نی سایت حرف میزن خب به بقیه چه مسائل خصوصی شما

چون اینجا کسی نمیشناستشون احساس امنیت میکنن میان حرفهاشون یا مشکلاتشون رو میگن وگرنه جلوی هرکسی که آدم همه چیو نمیگه 

مردشور خودشو مهدی جونش باهم🤢🤢

😂😂😂

دیگه نمی‌خوام ببینمش یک نازی هم میکرد 

نمی‌دونم چطور تونست همچین چیزی رو توی جمع بگه

اَر بویی و ارمنی میام دینت،تو بخن هر چی بی و پا مه،هر کس آینده ای دار ما که اخرشریم😂⁦✌🏻⁩،جمله انگیزشی لری:تف د ریت سی هومالونت،مه لیوام دامم زانه😌،سکوتم نشانه رضایت نیست قوبه دنگ اومعی نارم گگه،
چون اولشه نامزد بازیه🤣 کم کم میگه هرجا رفتی رفتی

دلیل خودش اینه میگه دوست دارم پیش بقیه اعتماد به نفس تو بالا ببرم بدونن چقدر عاشقتم:/

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
2810