2777
2789
عنوان

حالم از اینا بهم میخوره

606 بازدید | 45 پست

از این زن و شوهر هوایی که جلوی دیگران حرف های خصوصی شون رو میزنن یا ابراز احساساتی که برای خلوته رو میارن توی جمع انجام میدن یا کلا از روابط خصوصیشون توی جمع حرف میزنند به نظرم باید توی جمع خودتون رو نگهدارید برید توی خلوت هر کاری خواستید بکنید بیشعوری هم حدی داره مخصوصا جلوی چشم بچهها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موافقم باهات👌

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

منم از اونایی که تو جمع خیلی بعم میچسبن بدم میاد خیلی زشته کارشون مثلا میخوان بگن ما خیلی باهم خوبیم ولی خدایی چندشن 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
منظورت منم😂

آره حتما🤢🤢😂

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
مگه اینجوری هستی؟

تاپیک قبلشو ندیدی😂

دقیقا حالا ما یه مهمونی داشتیم😐

شلوغ بود خونه هر کی رفت یه قسمت سفره نوشت خانومه گفت اع عمو(به بابام گفت)چرا نشستی کنار مهدی عادت دارم کنارش بشینم دست تو دست هم غذا بخوریم

تا یه مدت فکر میکردم بهش چطور دست تو دست هم غذا میشه خورد😂

بابام خیلی از این رفتارها بدش میاد به مامانم گفت دفعه دیگه اینا رو دعوت نکن🤦

اَر بویی و ارمنی میام دینت،تو بخن هر چی بی و پا مه،هر کس آینده ای دار ما که اخرشریم😂⁦✌🏻⁩،جمله انگیزشی لری:تف د ریت سی هومالونت،مه لیوام دامم زانه😌،سکوتم نشانه رضایت نیست قوبه دنگ اومعی نارم گگه،
نهههه🤢🤢🤢از اینا نزار ناراحت میشم

چرا 😂

2810