2777
2789
عنوان

توروخدا جواب بدین...کودکان بیش فعال یعنی تا اخر عمر باید دارو بخورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 34 پست
عزیزم باورت میشه من یساله که شب و روز ندارم..خیلی استرس دارم..صبحا ساعت پنج صبح با یه استرس عجیبی از ...

منم پسرم مشکل درک و گفتار داره،تلاشمو میکنم دیگه بقیش باخدا.بچه شما درمان پذیره،خودتو بذار جای مادراییکه بچشون درمان نمیشن.

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پسرم مشکل درک و گفتار داره،تلاشمو میکنم دیگه بقیش باخدا.بچه شما درمان پذیره،خودتو بذار جای مادرا ...

منم تلاشمو میکنم خواهر..ان شاالله مشکل تو هم حل بشه...

درسته عزیزم نباید ناشکری کنیم همش میگم یه قرصه دیگه یه مدت میخوره و ان شاالله دیگه نمیخوره‌‌‌‌‌....مدام میخاستم تو گوگل سرچ نکنم ولی یکم سرچ کردم تا دیدم نوشته که درمان نداره و مدام دارو باید بخورن..انگار اب جوش ریختن سرم.نتونسم طاقت بیارم تاپیک زدم

عزیزم باورت میشه من یساله که شب و روز ندارم..خیلی استرس دارم..صبحا ساعت پنج صبح با یه استرس عجیبی از ...

عزیزم احتمالا توی نگهداری بجه تنها هستی و به همین خاطر فشار زیادی متحمل میشی .بچه بیشفعال را باید کمک گرفت .گاهی از مادرت و شوهرت کمک بگیر و استراحت کن

عزیزم احتمالا توی نگهداری بجه تنها هستی و به همین خاطر فشار زیادی متحمل میشی .بچه بیشفعال را باید کم ...

عزیزم پدرمادرم کمک حالم هستن...من دردم ترس از اینده هست.اینکه چی قراره بشه

یعنی میتونن ازدواجم کنن و تشکیل زندگی بدن؟

عزیزم چرا نتونند؟ خیلی از آقایون و خانم هایی که الان زندگی مشترک دارند ، بیشفعال هستند، بیشتر از تصور شما ...به این موضوعات فکر نکن و خودت را از بین نبر شما باید تا سالیان سال در کنار بجه تون با آرامش زندگی کنید ..

ببخش عزیزم مشکل درک و گفتار چیه؟ چجوریه که

گفتارش کامله،اما سوالی نمیپرسه،بعضی سوالامو جواب نمیده چون درکی نداره از اون سوالم.بهم گفتن تو طیفه ،اما نظرمن این نیس چون فقط با یکی دوعلامت نمیشه گفت

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
گفتارش کامله،اما سوالی نمیپرسه،بعضی سوالامو جواب نمیده چون درکی نداره از اون سوالم.بهم گفتن تو طیفه ...

چندسالشه عزیزم؟

مثلا اگه بچه سه ساله بپرسه بابا کجاست کافیه؟یا مثلا من با خودم یه حرفی زمزمه کنم برگرده بگه ماما چی میگی؟ اینا برا سوال کافیه؟