2777
2789
عنوان

با کسی تو رابطه ام احساس میکنم متاهل هست !

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 90 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه دوی مسر داشتم تا نصفه شب چت میکرد صب شده بود ۷ صبح بش زنگ زده بودم برمیداشت گوشیو بعدا فهمیدم‌ ...

عجب ! 

میگم فقط صبح میگه صبح بخیر دیگه خبرش نیست تا شب ک بگه شب بخیر

مابین صبح و شب دوتا کامه چ خبر و خوبی میگه و میره 

وقتی خونه هست 

۱۱-۱۱:۳۰ چون قبلا تا ۳-۴بیدار بودم ولی واقعا بدنم ضعیف شده بود،عصبی بودم... صبحم ۷بیدارم سرحالم و به ...

وای من الان چننند ساله تا ۳ و ۴ و گاهی شده تا ۵ و ۶ بیدارم از اونور تا ۱ خوابم همیشه ام بیحال و خسته و سردردم الانم انقد خوابم میاد ک نگو ولی نمیشه بخوابم چون شوهرم هنوز نیومده و شامم نخوردیم 🥴😵😵‍💫

همون شور.ت ماماندوز سابقم نمیدونم چرا تعلیق شدم فکر کنم نی نی یار با مادر شوهرش دعواش شده نتونسته چیزی بگه سر من خالی کرده  تو امضای کاربری قبلیم گفته بودم ک مردونگی با  مرد بودن یکی نیست الانم میگم لازم نیست نر باشی تا مردونگی داشته باشی همین که یه جا میتونستی پا رو ضعیف تر از خودت بزاری اما نزاشتی ،میتونستی زخم زبون بزنی اما نزدی میتونستی خیانت کنی اما نکردی ،میتونستی دل بشکنی اما نشکوندی و.. بدون تو ته مردونگی هستی حتی اگه یه دامن گلدار تنته و یه چارقد سرت ،میخوام به همه مردا و زنایی ک در حق شریک زندگیشون خیانت کردن بگم این که یه هرزه که با همه میپره بهت پا داده و نفر سوم رابطت شده نشون دهنده این نیست ک  تو خیلی خاص و جذاب و زرنگی ،مگسا همیشه میرن دنبال گوه هرکی ام با مگس بپره ته مونده گیرش میاد. 
تا بیشتر بهش وابسته نشدی شناسنامشو ببین

حالا من بگم خستس میخوابه اما با ادمی که تازه اشنا میشی ادم دوست نداره یکم صحبت کنه شب ؟؟؟؟؟ مگه ادم نمیتونه یکم جلو خوابش بگیره ...

وای من الان چننند ساله تا ۳ و ۴ و گاهی شده تا ۵ و ۶ بیدارم از اونور تا ۱ خوابم همیشه ام بیحال و خسته ...

عاره دقیقا منم خسته و بی حوصله بودم الان خوبم 

منم تا صب چت میکردم ولی الان خیلی هم کم سراغ گوشی میام وقتی زیاد گوشی دستم میگیرم عصبی میشم

حالا من بگم خستس میخوابه اما با ادمی که تازه اشنا میشی ادم دوست نداره یکم صحبت کنه شب ؟؟؟؟؟ مگه ادم ...

همه چیزاش مشکوکه

ولی بیشتر از همش شناسنامشه که نشون نمیده

وگرنه خیلیا شب زود میخوابن یا مثلا تو خونه شرایط حرف زدن ندارن کنار خانوادشون

من خودم تو اتاقم با تلفن اروم حرف بزنم صدام تو کل خونه میپیچه😂

همه چیزاش مشکوکه ولی بیشتر از همش شناسنامشه که نشون نمیده وگرنه خیلیا شب زود میخوابن یا مثلا تو خو ...

نه من نخواستم تلفنی حرف بزنه ناگفته نماند تا الن ک نزدیک 20 روزه دوستم باهاش تلفنی حرف نزده و من مشکلی نداشتم از این بابت و اما اینکه خونه است و چت نمیکنه مشکوکه اخه ادم با کسی اشنا میشه ذوق چت کردن و اشنا شدن باهاش داره ! فقط وقتی سرکار میره چت میکنه باهام . 

دوستم بهم گفت اینکارو کن برو ثبت احوال اما هنوز رابطه من جدی نشده به نظرم کمی زود هست واس اینکار !&n ...

ببین شوهر من الان یه آدم کم حرف و ساکتی هست. کارشم زیاده . ولش کنی وقتای فراغتش رو ترجیح میده بخوابه. همچین آدمی در زمان قبل ازدواج و نامزدی و عقد و اینا صبح تا شب کار میکرد. شب تا صبحم با من‌چت میکرد. در شبانه روز ۱ یا ۲ ساعت میخوابید. همه همینن. اینکه ایشون از الان ساعت ۹ میخوابه خیلی حرفه. هیچ انگیزه و رغبتی وجود نداره. یا هم که متاهله . 

یه خانم مستقل و قوی 
2810