2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه بیایین

71 بازدید | 7 پست

من تو تایپیک قبلیم گفتم خواهرم تو کماس 😭الان دخترش همش ازم میپرسه خاله مامانم کجاس منم میگم نمیدونم میگه میدونی ۸ سالشه امسال میره دوم

چی بهش بگم ول کن نیست هر ی ساعت ی بار میگه

پشت هر اکانت مجازی یه قلب واقعیه:)

نگرانه..

بهش تا حدودی بگید..

بگید حالش خوب نیست رفته دکتر یه شهر دیگه..خوب شه میاد..بگو برای خوب شدن مامانش دعا کنه..

اگر دروغ بگید این استرس رو تا باز شدن مدرسه با خودش میبره..

بهش بگید برای مامانش دعا کنه نگران نباشه و به فکر مدرسه و دوستاش باشه که چند روز دیگه میبینتشون

خب حقیقت رو بهش جوری بگو که ناراحت نشه مثلا بگو مادرت مقداری کسالت داره تو بیمارستانه تا چند روز که حالش خوب بشه برمیگرده

انشالله خدا شفا بده خواهرتون رو

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذکر بگید نذر کنید ایشاا..به حق این ایام خدا شفا بده برگرده..

مستند زندگی پس از زندگی اون مهندسه رو نمیدونم دیدید یا نه میگفت خانومم قران که میخوند تو کما یه عالمه حال خوب انگار که دارم قورت میدم میرفت تو وجودم..براش ختم  قران تو مسجد و.. بزارید برید نونوایی نون صلواتی به نیت شفای مریضتون بدید شاید فقیری ازین نون خورد و دعا کرد و خدا به خاطر دعای اون حاجت داد..

عزیزم بگو‌مامانت یکم حالش خوب  نیس برا خوب شدنشدعا کن خدا صدای بچه هارو میشنوه  بچه ...

خدا به این بچه نگاه کنه..

دوست من تو مدرسه خبر فوت باباش رو دادن داشت دق میکرد از شوک..

اینا هم اگر تا حدودی نگن بدتر بچه از این همه استرس و فشار حالش بد میشه.. بدونه مامانش زنده است تو بیمارستانه هر وقت بخواد میتونه از دور ببینتش براش بهتره از بلاتکلیفی و بی خبری

خدا به این بچه نگاه کنه.. دوست من تو مدرسه خبر فوت باباش رو دادن داشت دق میکرد از شوک.. اینا هم اگ ...

خدا خودش کمک کنه و به اون بچه رحم کنه 😔

عاشقتم تا ابد ❤️❤️❤️