یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام خانمی، شما داروی دکتر شریفیان رو برای لک های پیسی گرفتین نتیجه داشت؟ میشه خواهش کنم جواب بدین د ...
بله عزیزم خداروشکر راحت شدم روحشون شاد باشه خیلی براشون دعا میکنم،بعد دوسال خلاص شدم ازین لکه چندش،،سرچ کنید داروخانه زیتون اصفهان،ز بزنید دکتر عشقی رو بخواید بگید برای ویتیلیگو پماد میخوام، کلی دکتر وپول خرج کردم آخر سر با یه پماد ارزان و حجم زیاد درمان شدم،شکر خدا،نگران نباشید خوب میشه
بعد یک ماه قشنگ تغییرش مشهوده،اما برای درمان کامل سه ماه باید بزنید بعدش هفته ای دوبار که برنگرده
مرسب از راهنمایی هاتون و من کامل همه رو خوندم فقط یک سوال ذهن مو درکیر کرده ، من از این میترسم این کرم رو بزنم بعد اگر برگشت کنه پیشرفت شون بیشتر بشه و بزرگتر بشن لکه هاا!!!
شما که استفاده کردید ، همچین عارضه ای رو از این کرم شنیدید یا دیدید که برگشت کنه با پیشرفت سطح بیشتر بیماری؟؟
ابن بیماری مداوا بشه هفته ای یکبار که چیزی نیست مثل یه عادت میشه... شما طی چه مدت استفاده از کرم جو ...
بله دایم مصرف کنی دیگه برنمیگرده،من نمیدونم با دکتر عشقی درتماس بودید یا نه،اما ایشون یه سری مواد غذایی رو توصیه میکنند که مصرف کنید،مثل عسل و سیاهدانه و...