2777
2789
میگم ببخشیدمن ازبرنامه بله بهش پیام دادم ولی اصلا جواب نداده میشه شمابپرسین چون برای شماکه ارسال می‌ ...

باشه میپرسم ببینم جواب میده یا نه ،اما صبح بهش زنگ بزنید جواب میده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام وقت بخیر . ببخشید شما که کرم ایشونو استفاده میکردین خواستم بپرسم برای شما هم این کرم دیر و سخت ...

سلام ببخشید شما برای لکه های سفید ازاین کرم استفاده کردین؟!لکه ی سوختگی بود؟!خوب شده الان؟؟!

فدای شما شم من ۴۲ سالمه همینجوری پوستم داره روند میانسالی میره اینم اینطور شده خیلی حالم بده،چی کشید ...

سلام خانمی، شما داروی دکتر شریفیان رو برای لک های پیسی گرفتین نتیجه داشت؟ میشه خواهش کنم جواب بدین دخترنه ساله ی منم یک لک سفید رو صورتش داره

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
سلام خانمی، شما داروی دکتر شریفیان رو برای لک های پیسی گرفتین نتیجه داشت؟ میشه خواهش کنم جواب بدین د ...

بله عزیزم خداروشکر راحت شدم روحشون شاد باشه خیلی براشون دعا میکنم،بعد دوسال خلاص شدم ازین لکه چندش،،سرچ کنید داروخانه زیتون اصفهان،ز بزنید دکتر عشقی رو بخواید بگید برای ویتیلیگو پماد میخوام، کلی دکتر وپول خرج کردم آخر سر با یه پماد ارزان و حجم زیاد درمان شدم،شکر خدا،نگران نباشید خوب میشه  

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
سلام ببخشید شما برای لکه های سفید ازاین کرم استفاده کردین؟!لکه ی سوختگی بود؟!خوب شده الان؟؟!

سلام عزیزم من ادامه ندادم راستش . چند روز میزدم چند روز نمیزدم . فکر کنم باید طولانی استفاده بشه . دقیق نمیدونم 

الان شمام برای سوختگی میخواین؟ کدام قسمته؟ رنگدانش از بین رفته؟ دکتر پوست رفتین؟

سلام عزیزم من ادامه ندادم راستش . چند روز میزدم چند روز نمیزدم . فکر کنم باید طولانی استفاده بشه . د ...

نه من برای جای بخیه میخام اونم رنگش سفیده آره دکترپوست رفتم همه هم ترمیم کننده میدم ترمیم کننده هم اصلا رو رنگش اثرنزاشته 

نه من برای جای بخیه میخام اونم رنگش سفیده آره دکترپوست رفتم همه هم ترمیم کننده میدم ترمیم کننده هم ا ...

فکر کنم با لیزر co2 فرکشنال میره . با متخصص پوستم صحبت کن اول. انشاءالله که زود خوب بشی عزیزدلم 

بعد یک ماه قشنگ تغییرش مشهوده،اما برای درمان کامل سه ماه باید بزنید بعدش هفته ای دوبار که برنگرده

مرسب از راهنمایی هاتون و من کامل همه رو خوندم فقط یک سوال ذهن مو درکیر کرده ، من از این میترسم این کرم رو بزنم بعد اگر برگشت کنه پیشرفت شون بیشتر بشه و بزرگتر بشن لکه هاا!!!

شما که استفاده کردید ، همچین عارضه ای رو از این کرم شنیدید یا دیدید که برگشت کنه با پیشرفت سطح بیشتر بیماری؟؟

مرسب از راهنمایی هاتون و من کامل همه رو خوندم فقط یک سوال ذهن مو درکیر کرده ، من از این میترسم این ک ...

خواهش میکنم 

دکتر به من گفت بعدش هفته ای یک الی دوبار باید مصرف کنم ،اصلا نباید ول کنیم مصرفش رو

خواهش میکنم  دکتر به من گفت بعدش هفته ای یک الی دوبار باید مصرف کنم ،اصلا نباید ول کنیم مصرفش ...

ابن بیماری مداوا بشه هفته ای یکبار که چیزی نیست مثل یه عادت میشه...

شما طی چه مدت استفاده از کرم جواب گرفتید و بهتر شد پوست تون ؟

و اینکه بنظرتون به همراه مصرف این کرم سرکه انگبین بخوریم چطوره ؟ 

ابن بیماری مداوا بشه هفته ای یکبار که چیزی نیست مثل یه عادت میشه... شما طی چه مدت استفاده از کرم جو ...

بله دایم مصرف کنی دیگه برنمیگرده،من نمیدونم با دکتر عشقی درتماس بودید یا نه،اما ایشون یه سری مواد غذایی رو توصیه میکنند که مصرف کنید،مثل عسل و سیاهدانه و...