2777
2789
آها بله خیلی ممنون از راهنماییتون . رنگدانه ها بعد از یک ماه برمیگردن با پمادش؟

بعد یک ماه قشنگ تغییرش مشهوده،اما برای درمان کامل سه ماه باید بزنید بعدش هفته ای دوبار که برنگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم انشالله تاثیر داشته باشه

سلام من نزدیک 4 ساله این بیماری دارم دور چشام کامل گرفته دارم نابود میشم بخدا دیگه نمی‌کشم واقعا راست میگین تبلیغ نیست بعد شما کجا ها توت لک داشت کجای صورت 😭

سلام من نزدیک 4 ساله این بیماری دارم دور چشام کامل گرفته دارم نابود میشم بخدا دیگه نمی‌کشم واقعا راس ...

نه به جون بچه هام،اصلا قیمتی ندارن که بخواد تبلیغ باشه ،اگه مدام استفاده کنی دوماهه خوب میشی انشالله 

سلام من نزدیک 4 ساله این بیماری دارم دور چشام کامل گرفته دارم نابود میشم بخدا دیگه نمی‌کشم واقعا راس ...

من دور چشمم کامل ،یه لک‌ روی چونه ،یه لک‌کنار گوشم ،دور چشمم و روی دستم سریع خوب شد

سلام عزیزم نمیدونم،اما اگه اون لک بخاطر از بین رفتن رنگدانه ها باشه فکر کنم بشه استفاده کرد

ممنون گلم ازراهنمایی تون اگه با همون شماره ایی که گذاشتین تماس بگیرم خودشون ارسال میکنن برام؟!یامشاوره میدم که مثلابرای مشکل منم مناسبه یانه؟؟!

ممنون گلم ازراهنمایی تون اگه با همون شماره ایی که گذاشتین تماس بگیرم خودشون ارسال میکنن برام؟!یامشاو ...

حتما از خود خانم دکتر بپرسید،شماره ای که گذاشتم شماره دکتر داروسازه

خواهش میکنم فکر کنم از ساعت ۱۱تا ۵ بعد از ظهر جواب بدن،تو پیام سان بله هم هستند

میگم ببخشیدمن ازبرنامه بله بهش پیام دادم ولی اصلا جواب نداده میشه شمابپرسین چون برای شماکه ارسال می‌کنه شمارومیشناسه دیگه برای لک سفیدی که بعدازپلکسرایجادشده تاثیرگذاره یانه؟!ممنون میشم بپرسین