2777
2789
آره برای پسرمه الان بالای۲ سال داره، یه دکتر دیگه براش کورتون تجویز کرده یه روز درمیون میزنمتاکریل ۳ ...

تاکریل پوست رو نازک و حساس می‌کنه ،راستش من ترسیدم بزنم ،حالا تداخل نکنه با او پمادا 

ببین فکر کنم ۱۰_۴ جواب تلفن بده دکتره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصفهان ،داروخانه زیتون  من خودم تهرانم برام پست می‌کنه  قیمتی هم نداره

تورو خدا خوبه منم بزنم،من ویتیلیکسین میزنم ۴۵۰ پولشه،بگم برا ویتیلیگو میفرستن؟؟

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،

بله اینو من ۴ تا قوطی که برای یکساله گرفتم ۳۰۰تومن ،تا دوسال تو یخچال میمونه،باید یه لایه نازک بزنی،من همه راهها رو تو این سی سال رفتم فقط این کرم مناسب بود 

بهش بگو از قبل مشتریان بودم یک درصد داره و نیم درصد 

من برای صورت نیم میزنم برای بدن یک 

شب قبل خواب میزنم ،صبح بیدار میشم صورتم رو میشورم دوباره میزنم تا ظهر 

ضدآفتاب حتما باید بزنی اگر سه ماه مدام بدون توقف بزنی کامل خوب میشی بهت قول میدم،من که داشتم روانی میشدم از دست این لکه ها خدا رو شکر الان تو صورتم و دستام ندارم ،جاهایی که جلو دیده رو زدم ،اما دیگه حوصله بقیه جاها رو ندارم

بهش بگو از قبل مشتریان بودم یک درصد داره و نیم درصد  من برای صورت نیم میزنم برای بدن یک  ...

ممنونم بابت کمکت خیلی امید دادی،ز بزنم بگم چی دقیقا که بفرستن،الهی خیر ببینی دارم به همسرم میگم امیدی هست برام من صورتما کمه اما معلومه داغون شدم 

ممنونم بابت کمکت خیلی امید دادی،ز بزنم بگم چی دقیقا که بفرستن،الهی خیر ببینی دارم به همسرم میگم امید ...

میدونم عزیزم خودم واقعا اذیت شدم سر این بیماری ،زنگ بزن بگو قبلا داروتون رو گرفتم ،بعد میگه بهم پیغام بده و آدرس بده و پول واریز کن،فعلا اولش یه قوطی بخر ازش ،چون یه قوطی اگر فقط برای صورت بخوای استفاده کنی برای یکساله بسه،فکر کنم زیر صد تومن باشه قیمتش ،فقط یه لایه نازک بمال 

مطمینم خوب میشی،اسم پماد ،پماد دکتر شریفیان هست که فوت کرده و فرمولش الان دست خانم دکتر عشقیه که دکتر داروساز دکتر شریفیان بوده،خودت تو نت سرچ کن ببین چقدر تاثیرش زیاده 

خوب شدی حتما تاپیک بزن من رو تگ کن ،خوشحال میشم   

میدونم عزیزم خودم واقعا اذیت شدم سر این بیماری ،زنگ بزن بگو قبلا داروتون رو گرفتم ،بعد میگه بهم پیغا ...

فدای شما شم من ۴۲ سالمه همینجوری پوستم داره روند میانسالی میره اینم اینطور شده خیلی حالم بده،چی کشیدی شما جون هیچ دارویی نداره درمان نمیشه نمیدونم فقط میدونم درمان شم تا عمر دارم و قدرت درک فقط دعاتون میکنم و بدونید براتون ذخیره اخروی میمونه بازتاب این محبتی که بمن داشتيد، من فردا ز میزنم ،،ایخدااا یعنی میشه منم درمان شم هی خجالت از اینو اون نکشم کرم پودر جواب نمیده پماد ویتیلیکسین میزنم شش ماهه اما جواب نگرفتم گمونم هست ،یه دنیا ازت سپاسگزارم عزیزم خیلی ماهی خانمی گلی عزیزی خدا برات بسازه دوستم