2777
2789
سلام دوست عزیزاین زیاد شدن لک ها ممکنه به خاطر عوارض پماد باشه؟من سه ساله که دچار شدم طوریکه دوست دا ...

فقط رو تغذیتون و استرستون کار کنین.تا میتونین جوانه و سویق بخورین .خیلی زود نتیجه میده و درمان میکنه

سلام. عزیزم خوب هستید؟ ببخشید مزاحم تون میشم.در رابطه با لکهای پیسی اینکه فرمودید بعد زایمان بیشتر ش ...

بخاطر تغییرات هورمونی و استرس بیشتر میشه.لایف استایلتونو و استرستونو درست کنین و رو تغذیتون کار کنین و جوانه و سویق بخورین بهتر میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا میتونه سویق و جوانه بخوره خیلی تاثیر خوب داره و بهتر میشه

سویق چی؟ میشه بیشتر توضیح بدین بعد از چند مدت استفاده لکه ها بهتر میشه؟

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
بله یه دختر دارم ۱۹ساله ،نه همسرم گفت حتی تمام صورتتو بدنتو بگیره برام همونی واقعا هم همدردی و همکار ...

سلام عزیزم خوب هستین.گلم منم متاسفانه درگیر شدم.میشه کمکم کنید.شما نتیجه گرفتین؟حالم روحیم خوب نیست اصلا

درخواست دوستی فرستادم براتون

سلام عزیزم خوبین؟؟؟شما همچنان از داروی دکتر عشقی استفاده میکنین؟؟برای زانو و مچ پا هم جواب میده؟؟؟

سلام عزیزم نه راستش من لکه هام یهو خییییلی زیاد شد و الان تو پروسه استفاده از منوبنزن هستم واسه سفید. کردن 

من برای زانو و مچ استفاده نکردم اما اگرم استفاده کردی این رو بدون تا آخر عمر نباید مصرفش رو قطع کنی

سلام عزیزم نه راستش من لکه هام یهو خییییلی زیاد شد و الان تو پروسه استفاده از منوبنزن هستم واسه سفید ...

ببخشید عزیزم شما چقدر از بدنتون درگیره؟چند وقته سفید میکنید ؟آخه من روی زانوهام .دو طرف پام .سینم.مچ پام .دستم هست .بعد از زایمان گاهی لکه های ریز میزنه 😔

ببخشید عزیزم شما چقدر از بدنتون درگیره؟چند وقته سفید میکنید ؟آخه من روی زانوهام .دو طرف پام .سینم.مچ ...

منم بعد زایمان واقعا وارد یه فاز جدیدی شد بیماریم و خیلی زیاد شد بخصوص روی دستم که دیگه واقعا غیر قابل تحمل بود برام فقط شانسی که داشتم روی صورتم نیومد ،حدود شصت درصد بدنم درگیر بود الان از مرداد شروع کردم سفید کردن اول روی دست و پاهام زدم که الان عالی شده ،بعد ران و الآنم ساعد و بازو و شکم،روی صورتم نزدم چون کرمش تو طول درمان باعث پوسته پوسته شدن میشه ،اما پوست صورتم خود به خود دوسه درجه روشن شدن

منم بعد زایمان واقعا وارد یه فاز جدیدی شد بیماریم و خیلی زیاد شد بخصوص روی دستم که دیگه واقعا غیر قا ...

عزیزم درصد رو چطوری حساب میکنن از کجا باید بفهمیم چند درصدیم؟الان سفیدیش طبیعیه بدن شما ؟