الان مامان و بابا ها حساس شدن سر این بگیر بگیر ها می ترسن برا بچه ها شون الان خواهر زاده خودم تا دیروز مانتو کوتاه می پوشید ولی بعد از فوت اون دختر خانم باباش نمی زاره می گه اگه پوشیدی گرفتنت من چه خاکی تو سرم بریزم اینا که آدم نیستن درست با بچه مردم رفتار نمی کنند
جلوی مامانم؟ خیلی بده که مانع ات خانوادت باشن چونالان مثلا مامانم حقی به گردنم داره فقط ان شاءالله برم دانشگاه تهران از پیششون میرم هی جایی غیر از تهرانو شهر خودمون نمیزارن
لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات مهمونم کنید . ان شاءالله که شما هم به حاجتتون برسید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای خدا دختر من چرا مثل شما نیست، ببرمش پیش روانشناس؟
باور داشته باش...اون چیزی که یه زمانی بخاطرش ناراحت شدی،اشک ریختی، وجود خدا رو زیر سوال بردی....اون بهترین اتفاقی بوده که میتونسته تو اون لحظه برات بیفته🥀 مطمئن باش..به این نتیجه میرسی.
وای خدا دختر من چرا مثل شما نیست، ببرمش پیش روانشناس؟
چجوری دخترت؟
هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
من بهش میگم آرایش کن می که نمی خواد، لباس براش میگیرم میگه برای چیه همینو داشتم کافیه، هی لباس نمی خره خودم باید برم تو پیچ همیشه آپدیت و بروز رسانی باشم تا چیزایی که مده رو بگیرم براش خودش اصلا اهمیت نمیده، فقط کارش شده ریاضی و درس😑 بچم که بود اصلا از پارک و اسباب بازی اینا خوشش نمیآمد😢
باور داشته باش...اون چیزی که یه زمانی بخاطرش ناراحت شدی،اشک ریختی، وجود خدا رو زیر سوال بردی....اون بهترین اتفاقی بوده که میتونسته تو اون لحظه برات بیفته🥀 مطمئن باش..به این نتیجه میرسی.
من بهش میگم آرایش کن می که نمی خواد، لباس براش میگیرم میگه برای چیه همینو داشتم کافیه، هی لباس نمی خ ...
این که عالیه
چه مشکلی دیدی خوبع از صبح تا شب فکرش بشع ارایش و کافه همه ارزوشونه مث دخترت و داشته باشن
هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
این که عالیه چه مشکلی دیدی خوبع از صبح تا شب فکرش بشع ارایش و کافه همه ارزوشونه مث دخترت و دا ...
آره ولی خب من تا حالا کسی رو ندیدم رفتارش مثل اون باشه، کلا از هر لحاظ ذهنیت، علاقه و خیلی چیزای دیگه کلا ی چیز متفاوته، بچه ام که بود بردمش دکتر چند تا تست ازش گرفتن، گفتند هوش منطقی_ ریاضی و سمعی اش بالاست به خاطر همونه🤷🏻♀️
کلا خیلی غیر عادیه از هر لحاظ
آره ولی خب من تا حالا کسی رو ندیدم رفتارش مثل اون باشه، کلا از هر لحاظ ذهنیت، علاقه و خیلی چیزای دیگ ...
به نظرم عالیه منطقیه