2777
2789
عنوان

از دست این شوهرم .....

11191 بازدید | 50 پست
سلام بچه ها من تازه عضو شدم مطالب شما ها را همیشه میخوندم ولی عضو نبودم که نظر بدم
خیلی از دست شوهرم ناراحتم من الان 8ماهه باردارم عوض این که بیشتر بهم توجه کنه با حرفاش ورفتاراش ناراحتم میکنه الان 2-3هفته است فقط گریه میکنم وحرص میخورم بیچاره این بچه افسردگی میگیره اخرش

عزیزم اولا خودتو کنترل کن و برای چیزای بی ارزش غصه نخور دوما با آرامش توی یه موقعیت خوب با شوهرت صحبت کن و براش توضیح بده که چقدر آرامش مادر برای سلامت جنین تاثیر داره.حرف آخر هم اینکه هیچ چیز و هیچ کس به اندازه ی کوچولوی توی شکمت مهم نیست.بی خیال بقیه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گریه کردن تو بارداری به خاطر هورمونهاست . آدم خیلی حساس می شه . من حتی اخبار تلویزیون هم اشکمو در می آورد. زیاد بهش گیر نده سعی کن این چند هفته باقی مونده رو خوش باشی چون بچه که بیاد دیگه خودتو باید فراموش کنی
مرسی بچه ها که نظر دادین خیلی داغونم
منم بیشتر از همین ناراحتم که درکم نمیکنه که من خودم به خاطر شرایطم حساس شدم اونم بدترش میکنه درکم نمیکنه
خودش میدونه که نباید حرص بخورم وناراحت باشم اما کو عمل؟؟؟
بهاره جان پرسیدی چیکار میکنه؟
راستش ما از همون اولش هم خیلی باهم مشکل داشتیم اخه شوهر من انتظار داشت هر کی هر خصلت خوبیز که داشت منم اونو داشته باشم همیشه مقایسه میکرد خیلی اعتماد به نفسمو از دست داده بودم که البته اینا بیشتر مربوط به دوران نامزدی بود
کلا بد بینه به خانواده ام مثلا یه حرف خیلی ساده مامانم میزنه بعدش جنگ ودعوا داریم که مامانت منظورش به من بود یا خانواده ام در حالیکه اصلا این طور نیس
ما الان تقریبا 2هفته اس باهم قهریم قهر که حرف میزنیم خیلی ساده نه یه محبتی نه عشقی هیچی...
2810