2777
2789

من که مادرشوهرم  اول میاد به من زنگ میزنه از من میپرسه بعد از شوهرم که بببینه من راست گقتم همه رو یا نه    همشون همینن  یه جوری از زیر زبون شوهرم حرف میکشه پرش میکنه که الهی خدا ازش نگذره   زندگیمو با این کاراش بهم میریزه هی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خدای حرف کشیدن هستن همشون بخدا..

اگر حرف نکشن از کجا بفهمن  تو زندگی ما چیه که بتونن دخالت کنن برینن وسط زندگیامون   من که دعام شده لال از دنیا بری الهی   من که نمیگذرم  الهی خدا هم نگذره 

اگر حرف نکشن از کجا بفهمن  تو زندگی ما چیه که بتونن دخالت کنن برینن وسط زندگیامون   من که ...

به منم خیلی حرفا بارم کرده...اخریش اینکه گفت دارو بچتو ندادی اینجوری میکنع؟جیغ جیغ میکرد بچم..توروخدا تو بودی ناراحت نمیشدی؟یکی به بچت اونجوری بگه

به منم خیلی حرفا بارم کرده...اخریش اینکه گفت دارو بچتو ندادی اینجوری میکنع؟جیغ جیغ میکرد بچم..توروخد ...

چرا حق داری گلم  خدا نگذره ازشون که دل یه مادر رو که همین جور ناراحت غمگین هست میشکنن    ایشالله  بچت  هر چه زوتر  اوکی بشه  همه چیش تا چشاشون کور بشه  من کوچیک بودم  دو ساله بودم جوری گه مامانم میگه گربه پریده جلوم ترسیدم دیگه حرف نزدم   به مامانم هی میگفتن بچت لاله چرا حرف نمیزنه مامانم هنوز تعریف میکنه گریه میکنه ولی خب با چتد بار دکتر این چیزا خوب شدم  الان همون دختر لال  که میگفتن عمه کل خاندان پدری رو شسته گذاشته کنار دل مامانم خنک شده   😉غصهنخور ایشالله به حق امام حسین  تو همین روزای عزیز مشکلت حل بشه نذر کن  برا سال دیگه اربعین  همه چی درست میشه  

من کاری ب همسرت ندارم فوقش با چند بار صحبت کردن یا بحث دیگه کمتر حرف میبره

ولی خودتم بیش از اندازه حساسی

مادر شوهرت نباشه یکی دیگه 

فردا بچه ات بزرگ شد تو مدرسه 

تو اطرافیان

رو خودتم کار کن 

این مسئله اینکه بهت گفته داروشو دادی چند وقته تو ذهنت داره باهات بازی بازی میکنه اینجوری که خودتو داغون میکنی

یه موقع از یه دید دیگه ب مسئله نگاه کن تا حداقل خودت اروم بشی

😭😭😭😭برام دعا کنید