2777
2789
عنوان

دختر خاله روانی من

353 بازدید | 5 پست

سلام من یک دختر خاله دارم که چندسال پیش وقتی آمده بود به خونه ما دستش اتفاقی  خورد به سینه های کوچولوش و گفت وایییی یک چیز سفت تو سینه ام هس ، نکنه سرطان گرفتم و کلی فریاد زد ماهم گفتیم چیزی نیست عزیزم داری بزرگ میشی ، قراره ممه هات بزرگ بشن و خانوم بشی اونم جیغ زدد نمیخواممممم نمیخواممممم نهههههه من نیمخوام زن باشم 😟

اههههه

بعد کلی گریه بالاخره فراموش کرد و آروم شد 

بعد یک چند سال بعد که پریود شد جیغ میزد داد میزد به خودش فحش میداد  و حالش بد بود ترسیدیم شک عصبی بشه 😞😞😞 میکفت نه نه نه من نمیخوام ( قبلا که این قضیه رو بهش گفتیم روانی  شد اون روز ۱۰۰ برابر بدتر 😓😓) 

الانم افسرده است حلش بده اون روزم که میخواستیم بریم بیرون با اتوبوس واحد رفت کنار باباش نشست کنار مردا ، بعد باباشم گفت برو پیش مامانت 😖😔زشته بعدم همه پشت سر بچه پچ پچ میکردن ......

الانم افشرده است عصبیه میگه پسرا چرا اینجوری ان دخترا چرا اونجور ، تبعیض جنسی چیه ؟ چرا دیه دختر کمتره ؟ 

دیونه مون کرده 

کمک کنید خواهشا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید