دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من دوروز تو بیمارستان بستری بودم باگل دخترم پرستارها خوب وبد داشتن زحمتشون زیاده خیلی خیلی زیاد وبعضی ها که تحملشون کمتره شاید برخورد بدی داشته باشن که اونام حق دارن همش استرسه تو کارشون
مرسی جیدا جون 😍 اقای زاهد همینو میکم دیکه شما هم مثل باقی اقشار جامعه فک میکنین مهندسی یه کار مردونه ست خداییش یه عالم مهندس زن دارید ببخشیدا پست من نامربوطه به عنوان تایپیک. فرمایش شما درست اما فک کنم تعداد مهندسای نی نی سایتم خیلی زیاد باشه اخه تو جامعه دید خوبی به مهندسای زن ندارن وقتی دیدم اینجا هم اینجوریه دلم کرفت
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-
مامان مهتاب . . .دید ما به خانم مهندس ها نه تنها بد نیست، که بهشون افتخار هم میکنیم.
مهندسی که کوه کندن نیست! علم محاسبه است و براورد و اجرا. و کاریست که خانم ها هیچ مشکلی در اجرایش ندارند. ولی خوب نسبت خانم های مهندس به خانم های دکتر و پرستار کمه. همین.
والا خانم مهندس ها هم کارشون آسان نیست خصوصا در رقابت سختی با اقایون دارند کار می کنند