2777
2789
دارن داد میزننن وردار بیار 😂😂به قران قسم 

پس خیلی دیر کردی ساعتو بیین خخخ

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه باهاش زیاد راه میام انقدر بازی می‌کنم خودش خسته میشه شوهرم اصلا نزاشت ببرم دکتر

پس شاید بیش فعال نیست. حالا من پسرمو بخاطر عدم تمرکز و کلافگی و نا آرومی روان پزشک بردم و تشخیص بیش فعالی داد و دارو داد. بهتر شده و خیلی زیاد آروم شده. بچتون درس میخونه و تمرکز داره؟ پسر من پنج سالشه و اصلن تو پیش دبستانیش تمرکز نداشت و سر کلاس نمیشست مربی پیش دبستاتیش بهم گفت ببرش دکتر. فکر کنم بیش فعاله که بردم و بود

پس شاید بیش فعال نیست. حالا من پسرمو بخاطر عدم تمرکز و کلافگی و نا آرومی روان پزشک بردم و تشخیص بیش ...

درس اصلا  

مهد که کلا همکاری نمی‌کرد 

تو مدرسه هم هر وقت رفتم تو راهرو مدرسه در حال دویدن بود

خودم باهاش کار میکنم

ولی خوب میگیره

چند بار تو مهد تست داد اختلال عدم تمرکز داشت

من خیلییی باهاش راه میام

....
الان بای چی نگاه میکنی عزیزم  منم مثل شمام  الان دارم قایمیک نگاه میکن بابام بیاد گوشیم رو ...

مال منو همون شب گرفتن

چند سالته؟

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مال منو همون شب گرفتن چند سالته؟

۲۲ 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
2810