2777
2789

الان تاپیک زدم از دیت خانوادم روانی شدم یادم اومد مامانم یه بار بهم میگفت انقدر اینجا تو این خونه سختته قیافت که خوبه، برو ... شو

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ ربطی دارهه  ما چهارتا خانم بودم باهام زندگی میکردیم تویه خونه خیلی باهم خوب بودیم

ولش کن بابا چرتو پرت میگه متاسفانه اپشن عقل روش نصب نشده🤣🤣🤣🤣

دوتا زن نباید یه جا زندگی کنن اگرم مادری دختر زایید میذارتش تو کوچه ک دوتا زن زیر یه سقف نباشن🤣🤣

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!
بهش بگیم بی فایدس بعدش از اخلاقم سواستفاده میکنه باید باهاش قهر بشم

اون مادره به فکر سواستفاده نیست اگه اون هم اشتباه کرده تو پیش قدم شو برای اشتی

لطفا بیاین تاپیک اخرم و برای شادی روح معلمم صلوات بفرستین

همین الان بهم گفت فاحشه... 

از وقتی شیش یا هفت سالم بود این فوشا شروع شدش 

درحالی ک اون موقع ها من اصلا معنی این فوشارو اصلا نمی‌دونستم تو جمع هزار برابر از این بدترشو بهم میگفت فکر کنید.؟!به یه دختر بچه هفت ساااااله میگفت فلانی تورو فلاااان کنه... شرمم میشه بخدا شرمم میشه اگر بگم چه حرفایی ک بهم نمیزنه سره هیچیاااا سره اینکه مثلا چرا غذایی ک درست کردم و رو شعله کوچیکتر درست کردم 

درحالی ک من نماااااز میخونم روزه میگیرم قراااان میخونم 

چطور دلش میاد اینهمه دلمو بشکنه الانم ک این حرفش 

دکترو روانشناسم رفته ولی درست نشد..

من هیچ وقت با مامانم بحثم نشدهه  این 20سالگی دارمش قربونش برم حتی فوش ازش نشنیدم فقط بهش کلمه ...

🤣🤣🤣🤣 مامان منم ک شر رو ازمون یاد گرفته... یبار بابام داشت جدی صحبت میکرد مامانم لجش گرف گف مرد کم ک شر بگو...بابام پشماش ریخته بود..مامان من ۵۰ سالشع😂

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
اوه مامان من گفته الاهی بمیری از دستت راحت شم تو بیمارستان ببینمت و ........ 😊

ما بچه بودیم فحش مامانم...

انشاا یکیتون صبح بره زیر ماشین یکیتون ظهر یکیتون شب  

قشنگ ترتیبو رعایت می‌کرد 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
2810