عزیزم فرانک اسم بسیار خوش آهنگ و به معنی پروانه هست و بسیار هم زیبا و اصیله. در شاهنامه نام مادر فریدون ناجی ایران از چنگ ضحاک هست. نمی دونم دیگه چه انتظاری از یک اسم داری
من تنها یک نوع درد و رنج را می شناسم و آن درد و رنج تبدیل نشدن به چیزی است که توانایی اش را داریم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم 🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳 و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
اسم دختر من پریاست...اگه بازم دختر داشته باشم یا میذارم پرنسا یا دنیا..اسم قشنگ زیاده باید ببینی چی مد نظرته مثلا من یکی از معیارام این بود که حتما فارسی باشه و از این جدیدا که ادم نمیدونه دختره یا پسر نباشه
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
لاوین اسم کردی به معنی نوازشگر هیوا کردی به معنی امید هیلدا المانی هیلار رکسانا آیرین نیل نیلا لیدا روشنک بهار اسمیه که هرگز از مد نمیفته و پر لطافته تارا ستاره خاطره نیلوفر جانان افروز اگه اسامی این مدلی میپسندی یه لیست بلندبالای گیچین شده توسط خودم بذارم برات
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق... تو برمیگردی من به این ایمان دارم...