2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
سلام به همه پسر من روز 20 مهر ساعت 7:45 صبح به روش سزارین با وزن 3500 و قد 51 چشمای نازشو به این دنیا باز کرد. اسمشو گذاشتم سورنا، از 5 ماهگی بدون کمک میشینه وزن الانش 9400 قد 70 سوپ حریره بادوم فرنی اب بعضی میوه هارو میخوره خوش خندست بد عنق نیست دست دستی رو تازه یاد گرفته خودشو به حالت چهاردستو پا در میاره اما عقب عقب میره
🍁🍁🍁🍁
مامانای مهربون اطلاعاتتون رو بزارید که صفه اول وارد کنم اسم کاربریتون....... تاریخ زایمان........ نوع زایمان....سن زایمان....وزن هنگام تولد.....جنسیت نی نی......و اسم نی نی تون رو بگید که یه تاپیک درست و حسابی داشته باشیم. ممنون.
من عاشق خبر خوشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الانم گل پسرم 2تا دندون داره گمون کنم داره دندونای بالایش درمیاد چون همش لبشو گاز میگیره و بی قرار شده سینه خیز میره راحت میشینه وزن الانشم 8.600 بشکن میزنه .دست دستی میکنه صدای زنگ ایفن وتلفن رو تشخیص میده.(میتونه تفکیک کنه)
زندگی خونواده ما 16 مهر 92 با اومدن پسرم شیرین تر شد دوستت دارم دلبندم
لنا......20مهر92..........سزارین..........27.........3130.......پسر...........امیرمحمد یادش بخیر شنبه صبح ساعت7:30صبح در بیمارستان اتیه توسط دکترکاظمی به روش بیهوشی چشمای خوشگلش به این دنیا بازشد
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
تاریخ زایمان 27 مهر ساعت 12.5 ظهر زایمان طبیعی جنسیت دختر وزن تولد 3730 گرم وزن فعلی 8100 گرم اسم مهرشید سن زایمان 32 سال زایمان اول مهرشیدم چاردست و پا میره اصلا خوش خنده نیست دست میزنه میرقصه هنوز دندون نداررررررررره از کره بیزاره مامان و بابا و دست دست و دد و به به و نههههههههه رو بلده بگه از آهنگ اسیاب بچرخ پورنگ خیلی خوشش میاد زیاد به غذا خوردن علاقه نداره باید با کلی کلک به خوردش بدیم
چی بگم والا
پسملی من 4 تا دندون داره، خیلیییییییییییییییییییییییی تنبله نه سینه خیز میره نه میشینه. خیلییییییییییییییییییییییی در دریه. غذا رو تقریبا خوب میخوره. وزن فعلیش 9/700 .
من عاشق خبر خوشم.
من صبحانه یک روز زرده تخم مرغ با شیرم قاطی میکنم میدم به پسملم، یک روز فرنی. ناهار هم هرچه پیش آید مثلا اگه خورشت داشته باشیم یکم برنج له میکنم میریزم تو آب خورشت، شام هم معمولا سوپه.
من عاشق خبر خوشم.
یه لالایی خیلی قشنگ لالالالا گل مریم فدای تو می شم هر دم لالالالا گل نازم خودم رو من فدات سازم لالالالا گل یاسم تموم عمر به پات وایسم لالالالا گل مینا به عشق توست چشام بینا لالالالا گل شب بو تویی خوشرنگ تویی خوشبو لالالالا گل گل پونه بابات میاد زودی خونه لالالالا گل لادن همه خوبی به تو دادن لالالالا گل نعنا فدای اون قد رعنا لالالالا گل گل لاله دوست داریم من و خاله لالالالا گل چایی دوست داریم من و دایی لالالالا گل زیره چرا خوابت نمی گیره؟ لالالالا گل خشخاش بابات رفته خدا همراش بابات رفته سوی کرمون تویی درد مرا درمون لالالالا گل فندق جهازت هست توی صندوق لالالالا گل سرخم مبادا تو بشی سر خم لالالالا گل سنبل عزیز من تویی چون گل لالالالا گلم هستی عزیز این دلم هستی
من عاشق خبر خوشم.
http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18070
طراحی و چاپ و اجرای تم تولد..جشن دندونی... جشن یلدا .........جدیدترین تقویم ها ............... لباس تم ........ شکلات های تم دار http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18070 http://ninitem.blogfa.com 09130081660 آرمین آرا
2810