2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
سلام به همه چه خبر بچه ها گل دخترا وگل پسراتون چطوران؟؟ راستی یه خبر قراره چندماهه دیگه یه ابجی واسه دخترم بیاد ها شما هنوز به فکرنیوفتادید مثل من؟؟؟
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
مبارکه عزیزم سانازی هم تا حالا باید نی نی دومش به دنیا اومده باشه من ابدا تو فکر بچه دوم نیستم تمروز 25روزه همسرم ماموریته و وضعیت هر ماه من همینه اصلا نمیتونم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم انشاالله در کنار بچه های گل تون روزهای خوبی رو بگذرونید
بزرگترین اشتباه زندگیم،دلسوزهای های بیجایی هست که بوی حماقت میدهند.به هر کسی به اندازه ی لیقاتش بها بدید نه به اندازه ی مرامتان
خانوما این تاپیک کانال ت ل گ ر ا م ی نداره؟؟؟؟؟؟اگه داره لطفا منو هم اد کنید09339543360
بزرگترین اشتباه زندگیم،دلسوزهای های بیجایی هست که بوی حماقت میدهند.به هر کسی به اندازه ی لیقاتش بها بدید نه به اندازه ی مرامتان
خانوما این تاپیک کانال ت ل گ ر ا م ی نداره؟؟؟؟؟؟اگه داره لطفا منو هم اد کنید09339543360
گل دخترت یا پسر کاکل زریت دیگه بزرگ شده خیلی از وسایلش و اسباب بازی هاش دیگه بدردش نمی‌خورن جات تنگه 😳 میخواهی اونها رو بفروشی اونها رو رایگان تو کودک آنلاین آگهی کن .😍😍😍😍❤️ https://t.me/koodakeonline/733

سلام من امروز به اینجا سرزدم کجایید چه خبر من تو تینستاگرام با مامان باران در ارتباطم

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

سلام

چرا هیچکس نیست 

چرا هیچکس نمیاد 

پیج اینس تاگرام پسر من اسم و فامیلش هست 

به انگلیسی 

Amirmohammad.sabeti

دوست دارم حداقل اونجا پیداتون کنم😒😣😭

از الان برای عید آماده بشین خانوم خوشگلا

تقویم با عکس عشقولیاتون و نی نی خوشگلاتون

یه هدیه خوب  برای پدر بزرگ مادربزرگا

یه عیدی باحال برا خاله ها و عمه ها 

نمونه های محشری دارم توی وبلاگم حتما سربزنین

توی کانال منظرتونم

https://t.me/taghvimvatheme

سلام لنا جان و سایر دوستان عزیزم

من ترنم مامان الناز هستم که رمز کاربریم فراموش کردم و دیگه نتونستم بیام 

تا اینکه دوباره کاربری جدید ساختم

امیدوارم همگی سلامت و شاد باشید در کنار بچه های عزیزتون

همینی که هست