2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
اما من یه بچه دیگه میخوام اگه خدا بهم بده باید ببینم اوضاع سورنا تا سال اینده چه جوریه.... مثلا اگه تونستم از پوشک بگیرمش و جای خوابش رو جدا کردم و خودش یاد گرفت کامل غذا بخوره و به مهد عادت کرد یه بچه دیگه میارم
🍁🍁🍁🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سانازی جون خدا بیامرزه مادرتو مامان من هم سنش بالاست و دیگه توان بچه داری اصلا نداره ولی من واقعا فکرامو کردم و دست تنها به بزرگ کردن برام خیلی طاقت فرسا هست
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
فردا میخوام سورنا رو ببرم اتلیه این دومین باره که میبرمش خدا کنه عکساش خوب بشن از عکسای اولش که راضی نیستم امروزم بردمش خانه بازی یه عالمه بازی کرد فردا هم میخوام برم به چندتا مهد سر بزنم ببینم شرایط چه جوریه
🍁🍁🍁🍁
سانازی جون خدا بیامرزه مادرتون رو عزیزم آره بلد نیست تنهایی بازی کنه آخه چه بازی بکنه تنهایی؟ انقد که بازی نکرده خودمم باورم نمیشه که یه بچه بتونه تنهایی بازی کنه خانه بازی کجا بردین؟ من که هرجا سمت خودمون گشتم جایی رو پیدا نکردم که ببرمش
CafeMom Tickers
من که یه اشتباهی کردیم نمیدونم تا پریودم باید صبر کنم شاید حامله باشم ولی اصلا آمادگیش رو ندارم الان قرار بود دوسال دیگه یکی دیگه بیاریم که تفاوت سنیشون بشه ٥ سال ولی نمیدونم فعلا استرس گرفتم
CafeMom Tickers
سلام منم خانه بازی اطرافمون ندیدم سانازی جان از مهد خبر گرفتی حتما بیا اینجا از شرایطش بگو منتظرم وااااااای نگو اتلیه که دلم از همشون خونه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
پارسال بردم اتلیه ای که عروسی خودمون رفته بودیم زیاد راضی نبودم با این که عکس و فیلم عروسیمون معرکه بود ولی نمیدونم چرا اتلیه کودکش...... امسال هم بردم اتلیه ای که دوست پدر شوهرمه الان 3ماهه برای 7-8 تا عکس منو معطل کرده دارم دیوونه میشم اعصابم از عکس و اتلیه خرده چشمم اب نمیخوره امسال هم خیلی عالی باشه عکساش
سلام سانازی جون منم اصفهانم خانه بازی کجارفتی لطفا ادرسشو بده و بگو اونجا چیکار کردین؟ من دخترمو بردم اتلیه آزیدهاک خانه اصفهان خ رزمندگان .کارش عالیه یه خانومه باصبر و حوصله صاحبشه.33340271 این شمارشه. بهترین فاصله سنی بچه ها از 20 ماه تا 34 ماهه . یه فایلی از دکتر هلاکویی گوش کردم که اینو میگه. بچه هامونم گناه دارند تنها باشند به خصوص ماکه بچه اولمون دختره . مثله خودمون دیگه به خواهر یا بردار نیاز داریم که باهاشون حرف بزنیم . مامان منم براش مقدور نیست که بچه منو نگه داره . من نمیدونم چیکار کنم هم یکی دیگه میخام هم خییییییییییییییلی سختمه .حس میکنم اعصابم ضعیف شده .
زندگی را دوست دارم ...
ساناز گلی جون ممنون عزیزم سورنا هم تا چند وقت پیش اصلا تنهایی بازی نمیکرد و همش میخواست یکی باهاش بازی کنه هر وقت من و باباش میدیدیم یه بچه داره تنهایی بازی میکنه خیلی واسمون عجیب بود تا اینکه متوجه شدم این بندده خدا بلد نیست بازی کنه این شد که واسش وقت گذاشتم و مثلا کار کردن با اسباب بازی و نقاشی و ... یادش دادم تا چند وقت بازم تنهایی بازی نمیکرد و میخواست یکی کنارش باشه اما کم کم یاد گرفت الان نمیگم 24 ساعت تنهایی بازی میکنه ولی مثلا ده مین با یه اسباب بلزی بازی میکنه بعد میاد طرف من بعد دوباره میره یه ربع با یه چیز دیگه سرگرمه بعد دوباره میاد پیش من و....
🍁🍁🍁🍁
ساناز گلی چند بار بشین پیشش و با لگو خونه بساز بعد بگو حالا تو بساز یا نقاشی بکش واسش بعد مداد رو بده دستش بگو حالا نوبت توئه یا یه جوجه پلاستیکی بذار تو یه کاسه که یکم اب توشه بگو جوجه رو حموم کن حالا براش شامپو بزنو.. عزیزم با کاراای خیلی ساده میتونی سرگرمش کنی کافیه یکم فکر کنی و از خودت خلاقیت به خرج بدی ببین به چی علاقه داره مثلا سورنا خیلی دوست داره چند تا سگ و گربه اسباب بازی بذاره کنار هم بعد یه شال بیاره نوبتی سرشون کنه
🍁🍁🍁🍁