2777
2789

سلام خوبید 

من روی یه دختری خیلی کراش بودم . 

یکی از فامیل های دور ماس 

من همش بهش فکر میکردم  بعد یه مدت دیگه غید شو زدم.

الان چند روزی هستش تا خوداگاه میاد تو ذهنم 

همش صبح تا شب تو ذهنمه 

پریروز هم خابشو دیدم که باهم صحبت می‌کردیم 

نمیدونم چیه 

یعنی بهم فکر می‌کنه یا چجوریع ؟

😶😶😶

منم پسر خالم میاد توذهنم و خوابم  خستم کرده خدا اح ـچون میدونه  در پی طلاقم قبلا من میخواست و خیلی جا ها شتیدم چشمش دنبال منه  یا اجیم خوابش  دیده سعید گفته من .... میخامش  منم بار ها خوابشوو دیدم ک میخاد منو ــــ هرزگاهی   باز خواب عادی میبینم ـــ

اصلا با  هم صحبت نمیکنم  فقد سلام  .....چند سال  یکبار میبینمش ــشهری دیگر هستن  دوست ندارم بیاد تو خوابم یا ذهنم

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس واقعیت دارع

نمیدونم ولی  فکنم  رویای صادقانه باشه  من   اون  زمان   سعید منو میخواست  ـحالا  من ازدواج کردم  یک فرزند دارم   خودم ۲۴  

شش  سال  ب سختی صبوری کردم اما زدفم درست نشد ولی پسر خالم شناخت کافی از همسرم  داشت و همیشه خاله ام ب من میگ من از شوهرت یدم میاد   

خیلی وقت پیش  مامان رفته بود شهرستان خالم گفته بود سعید  .....  میخاد   و چشمش ونبالشه    در کل سعید پسر  آقایه   کاری  و زرنگ و خونه دار ماشین 

ولی چون طلاق نگرفتم  فکری خاصی ندارم بهش   چون   یکما پیش   ب خاطر یک مشکل از زندگیم اونم اومده بود      و  روم سیاه شد ککنارش😑😑   (نمیدونم  همش نگاهم میکرد  چون من گریه کردم اونم  هی نگاه   بعد    نمیدونم دیگ   شوار پارچه ای  پیرهن مشکی  عاشق تیپ ش شدم    )دیگه   چون خوشم نمیاد و خوشی ندارم    ک دل بدم ب کسی   و   خلاصه هنش میاد تووخوابم  دوست ندارم اصلا واصلا 🙌🙌🙌

میدونستم میخوای اینو بگی اه

ای خدااا داداشی     من یاد پسر خاله کوچیکم افتادم    تو ک نمیلیتی     هم سن توعه   ایقدر رل میزنه ایقدر  دوست داره ک نگو 😂😂  خوب چون حدص اولم بود سی باشی    کوچیک ک نیستی      

2810