2777
2789
عنوان

حرف بچه روباورمیکنین

256 بازدید | 27 پست

من تاحالاخیلی واسه بچه برادرشوهرم کادوگرفتم اونم کادوهای گرون قیمت دیروزبرادرشوهرم واسه دندونی دخترم کادوآوردهمین که اومدن دخترش گفت واسه من خریده بودیم کوچیک شدآوردیم واسه آیلین ناراحت شدم یعنی چی چون واسه بچه خودش کوچیک شده آورده شوهرم میگه به بچه اونجوری گفتن ناراحت نشه حسودی نکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا.شوهرت حق داره.حسودی کرده اینام اینجوری گفتن.اتفاقا بچه ها استاد دروغ گفتنن کی گفته همیشه راس ...

آخه لباس هم بوی تاناکورامیده فکرکنم ازاونجاخریدن 

جایی هست توشهرمون لباس های دست دوم میفروشن زیر۵۰هزار

منم همون اول مثل شوهر شما حدس زدم احتمالا شاید بچه بهشون گیر داده یا حسودیش شده گفتن برای تو بود بعد ...

آخه میدونی چیه دختربرادرشوهرم ۶سالشه دخترمن ۸ماهشه سایزاینهامگه یکیه 

و یک چیزی که حرف راست رو باید از بچه شنید 

هفته پیش دوست همسرم چند ساعت پسرم رو نگه داشت تا اومدیم خونه پسرم گفت من خیلی دوست دختر دایی رو دوست دارم خیلی خوشگله و اینا 

ما هم کلی شاکی شدیم دوربین ها رو چک کردیم دیدیم بدبخت تنها بوده حتا تلفن هم صحبت نکرده توی اون یک ساعت

ولی پسر من حتا تعریف می‌کنه با دختره چه بازی هایی کرده چی خورده و ...

2810