2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی وکسایی که قران میخونن 💛سوال دارم ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 35 پست
ان شاالله قسمت شما هم بشه اونی که کراهت داره تاکید می‌کنم کراهت داره نه اینکه حرامه مجسمه سازی هست ...

بله کلامتون کاملن درسته 

ممنونم از اینکه راهنماییم کردین 💎🙏🏻💛

واقعن عاشق نقاشیم😍💛

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 
من تابع هیچ دینی نیستم معنای قرآن اهمیت چندان زیادی نداره،در واقع قرآن چیزی شبیه به شعره فارسی خوندن ...

اگر تابع هیچ دینی نیستی پس نظر نده خواهشن

چون من تابع دین اسلامم 

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاد فرشچیان هم نقاشی میکنه هم حیوون هم انسان کشیده مذهبی هم هست.فکر نکنم اینقدر گناه داشته باشه.

شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اگر تابع هیچ دینی نیستی پس نظر نده خواهشن چون من تابع دین اسلامم 

باشه ببخشید عذر میخوام چون شما گفتید کسایی که مذهبی ان یا قرآن میخونن بیان، به هر حال معذرت میخوام🙏

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 

پیامک بدین به شماره 30009640

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.