2777
2789
عنوان

دختر گمشده اصفهانی در شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 24807 بازدید | 61 پست
خاهرش گفت خواستکارش خارج از کشوره. دختری هم نبوده فرار کنه هر چی می‌شده مبگفته ب خانوادش. آخرین سری ...

یک ربع به ده نبوده من شنیدم پنج عصر بوده اون پاساژم که طلافروشی داخلشه ثنا هست ساعت ۹ میبنده صرافیم روبه روشه ووووو کسی ساعت یک ربع به ده نمیره طلافروشی بازم اون ساعت اونجا شلوغه خود پاساج بازه بعلاوه اینکه با پل فاصله داره و پر دوربینه بالاشهر هم هست

>*
کی؟

ی دختره 22ساله رفته بودن مسافرت شیراز خانوادگی خونه عمش. رفته پاساژ تنهایی خرید پاشته گوشوارشو طلاشو عوض کنه. برگشتنی زنگ زده مادرش گفته یک ربع دیگ میرسم  خونه .ساعت ی ربع به ده شب بوده دیگه خبری نشده ازش چهل روزه گمشده 

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اکثر گمشده های بزرگسال مونث رو آگاهی احتمال فرار میده وگرنه برای پلیس کاری نداره پیدا کردنش …. ح ...

اوهوم میدونم خودمم شیرازیم

همون سمتاییم اتفاقا ، ب قول خودتون انقد شلوغ هس ک فک نمیکنم دزدی باشع

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
یک ربع به ده نبوده من شنیدم پنج عصر بوده اون پاساژم که طلافروشی داخلشه ثنا هست ساعت ۹ میبنده صر ...

ن عزیزم خواهرش گفته ی ربع ب ده شب بوده ساعت هفت و بیست دقیقه هم رفته بوده بیرون

اوهوم میدونم خودمم شیرازیم همون سمتاییم اتفاقا ، ب قول خودتون انقد شلوغ هس ک فک نمیکنم دزدی با ...

آره بابا تازه یه کلانتری بزرگ اونجاست پیاده راه سلامت گشت پلیس و بسیج مدام اونجان یگان ویژه جگرکیای  خیابون گل فروشیه سینما الف تا دو بازه ایستکاههای مترو 🤣

>*
ن عزیزم خواهرش گفته ی ربع ب ده شب بوده ساعت هفت و بیست دقیقه هم رفته بوده بیرون

من تو اینستا خوندم خانوادش اونو گفتن بهر حال پر واضحه که ۹ شب طبق قانون امنیتی طلافروشیا بستن اونجام فقط یه طلافروشیه که بشدت لاکچریه و‌خرید طلا هم نداره تا این حد من واردم طلاهاش لامصب بینظیرن 

>*
من تو اینستا خوندم خانوادش اونو گفتن بهر حال پر واضحه که ۹ شب طبق قانون امنیتی طلافروشیا بستن ا ...

فط طلا فروشی ک نرفته ...خرید شخصی هم داشته گفت خاهرش

فط طلا فروشی ک نرفته ...خرید شخصی هم داشته گفت خاهرش

خوب میگه یه ربع به ده کاراشو کرده گفته دیگه میخام برم طلامو بفروشم….ایشون میخاسته به خانواده اطمینان بده که میاد احتماللا شاید شاید به این دلیل که دنبالش تا ساعاتی نگردن 

مورد مشتبه داشتیم گم نشده بود…. بهر حال دل مادرش کبابه خدا کمکشون کنه

>*
در ضمن زیر پل مغازه های اطراف پر دوربیه اونجا پر چراغ خطر و دوربینه به دلایل امنیتی چرت و پرت باور ن ...

آخه زیر پل چند طبقه مغازه کجا بود  و مغازه های او اطراف اصلا به اونجا دیدی ندارن این خبر واقعی و من تو خبرگزاری ها خوندم

آخه زیر پل چند طبقه مغازه کجا بود  و مغازه های او اطراف اصلا به اونجا دیدی ندارن این خبر واقعی ...

نگفتم خبر واقعی نیست نگفتم زیر پل مغازست عزیزم زیر پل رو  چراغ خطرا دوربینه اطراف پل پر مغازست کنار پل دوربین مترو تا شعاع چند متری نزدیک پل کلانتری بزرگ دوربین اصلا 

پلیس در شرایط الان برای پیدا کردن دختر ۲۲ ساله یه پلاک ماشین نیاز داره اما معمولا بخاطر احتمال دیگه پرونده رو از جریان آگاهی و احتمال دزدی خارج میکنن 

>*
2810