2777
2789
عنوان

دختر گمشده اصفهانی در شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 24807 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باور نمیکنم معالی ایاد شیراز جای بشدت شلوغیه توی این موارد پلیس احتمال قوی میده قضیه فرار باشه&nb ...

ار اینم ی حرفیییی

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
در ضمن زیر پل مغازه های اطراف پر دوربیه اونجا پر چراغ خطر و دوربینه به دلایل امنیتی چرت و پرت باور ن ...

يادم نيست دقيق چند سالش بود ولي سنش بالا نبود تا جايي كه تو پيج پدرش خوندم

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
من باور نمیکنم معالی ایاد شیراز جای بشدت شلوغیه توی این موارد پلیس احتمال قوی میده قضیه فرار باشه&nb ...

خاهرش گفت خواستکارش خارج از کشوره. دختری هم نبوده فرار کنه هر چی می‌شده مبگفته ب خانوادش. آخرین سری هم زنگ زده گفته یک ربع دیگ میرسم ساعت ی ربع به ده شب رفته بوده پاساژ گوشوارسو عوض کنه طلا

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙
ار اینم ی حرفیییی

بله اکثر گمشده های بزرگسال مونث رو آگاهی احتمال فرار میده وگرنه برای پلیس کاری نداره پیدا کردنش …. حتما از زیر پل رفته حای دیکری 

مگه تو تجریش مثلا میشه ادم ربایی کرد هیچکس نفهمه ؟؟؟معالی ابادم مثل تجریشه

>*

اون دختره ی شمالی چیشد ؟ پیدا شد ؟ اصلا گم شده بود ؟ 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

آقا من اگه گم شدم حتما دزدیدنما

کسی نگه فرار کرده   

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
2810