2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه شیرخشکی دارن یه لحظه بیاید.

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 42 پست
وزن دهی چطوره ماهی چقدر مثلا؟  بعد بچتون چند وقتشه؟

تا ۸ ماه عالی بود، از نمودار بالاتر بود، میگفتن چاقه بهداشت میبردم، خیلی تپل بود ، با اینکه رفلاکسم داشت

بعدش، به خاطر رفلاکس که بیشتر شده بود و اذیتش میکرد اشتهاش کم شد، غذا بیشتر میدادم، و دارو میخورد، از ۹ تا ۱۲ کم وزن گرفت وای هیچوقت زیر نمودار نیومد، الانم ۲۸ ماهه نرماله، نه چاقه نه لاغره

البته دکتر میگفت یه مدت وزنشون ثابت میمونه بچه ها

چون تو اون ماه‌ها راه میرن ورجه وورجه میکنن انرژی بیشتری میسوزونن واسه همین از وقتی بچه راه میفته دیگه مثل قبل وزن نمیگیره

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کره تو فرنی و سوپ و پلوش بریز، میتونی با آبگوشت و قلم کته بپزی، ماست واسه وزن و استخون سازی عالیه، حریره بادوم عالیه ، ۵شیره هم مقوله هم وزن زیاد میکنه

میتونی کدو حلوایی بپزی روش شیره و پودر گردو بریزی بدی به عنوان عصرونه

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
تا ۸ ماه عالی بود، از نمودار بالاتر بود، میگفتن چاقه بهداشت میبردم، خیلی تپل بود ، با اینکه رفلاکسم ...

بله درسته. 

امروز براش ترویتال میخرم.   این رفلاکس پنهان داره اصلا یه قطره شیر هم بیداری قورت نمیده.  خوابشم کمه. کلا شیر خوردنش افتضاحه

پس کی باز میشه این در،  صبح بشه این شب؟؟!

شیر موز درست کن یه کمم توش خامه بزن

شیک میوه ای درست کن با خامه یا بستنی

اینا وزن زیاد ميکنه

تخم مرغ آب‌پز و سیب زمینی آب پز با کره پوره درست کن بده بهش

بله درسته.  امروز براش ترویتال میخرم.   این رفلاکس پنهان داره اصلا یه قطره شیر هم بیداری ...

رفلاکسشو حتما درمان کن، دختره منم داشت ۵،۶ ماه اسیر بودم

گلوشو میسوزونه بخاطر اون شیر نمیخوره

اول معدشو درست کن

دختره من با امپرازول خوب شد، یه ماه صبح ها ناشتا میدادم

رفلاکسشو حتما درمان کن، دختره منم داشت ۵،۶ ماه اسیر بودم گلوشو میسوزونه بخاطر اون شیر نمیخوره اول ...

رفلاکسش بهتر شده از دوماهگی تا الان که ۸ ماهشه دچار این رفلاکس کوفتیه. وزن نمیگیره. 

امپرازول بهش نساخت بیشتر ترش میکرد. نکسیوم و باکلفن میدمش خیلی بهتر شده. ولی هنوز نمیدونم چرا بیداری شیشه نمیگیره.  تو خوابم خیلی کم میخوره. 

بله درسته باید فقط بخور باشه تا تپل بشن. اما شیر یارانه ای هم شنیدم بچه رو تپلی میکنن. من هرکار کردم ...

من ارومیه ام مرکز شهر میفروشن..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
من ارومیه ام مرکز شهر میفروشن..

چه خوب... نه من اصفهانم.  باید نامه از بهداشت داشته باشی تا بهت داروخونه بده. 

چقدر میخری؟ ببخشید شیرخشک یارانه ای همونه که داخل کارتنه؟ روش نوشته یارانه ای؟ کارتنش زده؟

چه خوب... نه من اصفهانم.  باید نامه از بهداشت داشته باشی تا بهت داروخونه بده.  چقدر میخری ...

اره خودشه کارتنش زرده..اینجا هم بهداشت به بعضی مادرا میده..از سیو دو تا سی و هشت تومن میدن قیمتای هر مغازه فرق داره..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
عزیزم ترویتال همینه؟ 

اره گلم این ۶ ماه تا یکساله

رفلاکسش بهتر شده از دوماهگی تا الان که ۸ ماهشه دچار این رفلاکس کوفتیه. وزن نمیگیره.  امپرازول ...

گلوش سوخته بخاطر اسید معدش، درد میکنه، هر دارویی بهش ساخت بده تا خوب بشه

حالا دختره من هرچی داد خوب نشد با امپرازول خوب شد

2810