2777
2789
عنوان

حرف نزدن پسرم

47 بازدید | 34 پست
پسرم الان 23 ماه هست یعنی 16 خرداد دو ساله میشه. از نظر کلامی هنوز خوب نیست. فقط ماما بابا دد بی (بده) و بطور پراکنده چند تا کلمه رو میگه ولی.... همه چیزو متوجه هست. ارتباط چشمیش خوبه و از لحاظ اجتماعی با همه ارتباط میگیره. اشاره میکنه به چیزی که میخواد. تو اسمون هواپیما نشون میده. ماه رو نشون میده. هر کاری بگم انجام میده. دست میده بای بای میکنه بوس میفرسته. جدیدا هم با خودش یه چیزهایی میگه ولی مفهوم نسیت. صدای هواپیما و اسب درمیاره. پیتکو پیتکو میکنه. ولی همین که چند تا کلمه بیشتر نمیگه نگرانم کرده. چکار کنم؟
در تاریخ 28 مهر یه معجزه اتفاق اقتاد و من به آرزوی مامان شدن رسیدم... الهی شکرت...شکر بخاطر هدیه الهی....قربون بزرگی، قدرت و رحمتت.
نه عزیزم اصلااصلانگران نباش بعداز2سال شروع به حرف زدن میکنه وبلبل زبونیاش شروع میشه حرف زدن ارثیه
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش تا سه سالگی وقت داره، من بچه دیدم ۲ سال و هشت ماهشه ولی از هر کلمه ای فقط حروف اولشو میگه مثلا سلام میگه س
کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
اخه کلماتش هم محدوده. همه کاراش به موقع بود. ولی یه چند ماهی توقف رشد داشت و غذا خوب نمیخورد الان 2 ماهه از شیر گرفتمش خیلی غذاش خوب شده و تو این مدت هست که یه چیزای نامفهوم میگه و یه سری اصوات تولید میکنه. یعنی تغذیه میتونه تاثیر داشته باشه؟
در تاریخ 28 مهر یه معجزه اتفاق اقتاد و من به آرزوی مامان شدن رسیدم... الهی شکرت...شکر بخاطر هدیه الهی....قربون بزرگی، قدرت و رحمتت.
یه جا خوندم بچه هایی که به شیر وابسته هستن وکمتر غذای جامد میخورن دیرتر حرف میان.
من پسرمو از لحاظ اوتیسم هم بردم دکتر دکتر گفت بچه هیچ مشکلی نداره فقط داره دیر حرف میاد ویکیش زمینه ارثی داره که یکی از بستگان خودم چهار سالگی حرف اومد
دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی 
پسر منم 22 ماهشه 19 خرداد 2 سالش تموم میشه چند تا کلمه محدود میگه و بیشتر به زبون خودش حرف میزنه ولی همه چیزو متوجه میشه نگران هم نیستم چون همینکه چند تا کلمه میگه نشانه خوبیه تو هم نگران نباش