جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من میخوام یه تجربه ی شخصی و دردناک از به هوش اومدن خودم حین عمل بگم ، امیدوارم باعث ترس و استرس در دیگران نشه ،صرفا به این خاطر مطرح میکنم تا بدونید امکان این موضوع هست و بدونید جامعه ی پزشکی خیلی مواقع خطا میکنند، موضوع از این قراره که برا عمل دیسک کمر در بیمارستان امام رضا کرمانشاه بستری شدم ، متاسفانه یه مرکز درمانی آموزشی بی درو پیکر و کثیف هست ،نمی دونستم اینجوریه وگرنه عمرا نمی رفتم ، خلاصه رفتیم اتاق عمل ،تکنسینی که میخواست منو بیهوش کنه تازه داشت از استادش رو من یاد میگرفت ،دو بار ماسک آورد نزدیک صورتم و بیهوش شدم ، اما پس از این متوجه شدم چند نفر منو گرفتند و به تخت بغلی که مخصوص جراحی بود منتقلم کردند،دیگه چیزی نفهمیدم تا تقریبا ده دقیقه ی آخر عمل ،دبدم که گوشم میشنوه و صحبتهای اونها رو میشنیدم ،خدای من چه قدر سخت بود ،اون لوله ای که برا تنفس تو دهنم بود داشت خفم میکرد ، هرکاری میکردم که بهشون بفهمونم بابا من بیدارم ،فایده ای نداشت ،انگار کوهی روی بدنم بود ،نمی تونستم کوچک ترین تکونی بخورم ،فقط میشنیدم و درد میکشیدم، شروع کردن به بخیه زدن و زنده زنده بخیم کردن ،داشت آموزش بخیه می داد ،از اینجا ببر ،گره رو اینجوری بزن ، خدایا به دادم برس ، دردی داشت غیرقابل تحمل ،انگار آتیش رو پشتم بود،یه لحظه فکر کردم اگه زیاد طول بکشه امکان داره از درد تلف بشم ، واقعا وحشتناک بود،من قبلا سابقه ی جراحی و بیهوشی داشتم و با تجربه ی خوبی که از اونجا داشتم نگران بیهوشی نبودم ویا اصلا به این فکر نمی کردم ابن جور مساله ای برام رخ بده ،خلاصه بخیه هم تموم شد،دیدم میتونم سرم رو تکون بدم ، از اونجایی که دمر بودم شروع کردم به کوبیدن سرم به تخت که یه نفر ازشون گفت که ا بیداره ، بعدش شیلنگ رو از دهنم در آورد ، گفتم خدا از سر تقصیرتون نگذره ،من حین عمل بیداربودم و چه زجرهایی که نکشیدم ،یکیشون گفت از هر هزار نفر یه نفر اینجوریه ،این چه حرفیه وقتی دکتر مزخرف بیهوشی علم نداره این چرت و پرتها چیه ،امید وارم نظارت بیشتری در این زمینه رو کادر درمان بشه که خدای ناکرده کسی مفتی مفتی تلف نشه و میخواستم بگم تا جایی که امکان داره برا جراحی به بیمارستانهای دولتی به ویژه آموزشی نرید،امیدوارم این نوشته باعث اضطراب و ناراحتی کسی نشه.
منم دوسال پیش آپاندیسمو عمل کردم همش میترسیدم بهوش بیام وسطش حتی ب دکتر بیهوشی هم گفتم توروخدا یموقع من وسطش بهوش نیاماااا😐😂😂😂 اونم خندید گفت نه اونقد بیهوشی کنم ک چیاا
فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟