2777
2789
عنوان

دخترم هم کلاس زبان میره هم کلاس موسیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 38 پست
چرا خودش خیلی علاقه داره بچه تنبلی نیست

هر چقدرم زرنگ باشه کوچولوعه خسته میشه همون دوتا کلاس بسه ساله بعدم که میره پیش

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
اتفاقا تو دور و زمونه ای هستیم که بچه ها باید انواع و اقسام هنر ها و مهارت هارو تجربه کنن تا بتونن د ...

مثل زمان ما بله منم همین قکر میکنم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چقدرم زرنگ باشه کوچولوعه خسته میشه همون دوتا کلاس بسه ساله بعدم که میره پیش

خودم تو فکرشم یه کلاس شنا ثبت نام کنم بره فکر کنم رشته ورزشی خوبی باشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بنظرم مهد نفرست اگه وقت داری باهاش خوش بگذرونی ، بنظرم ببین خودش ورزشی یا مهارت دیگه ای دوست داره یا ...

چه تفاهمی خودمم دوست دارم شنا بره البته نمیخوام قدش بلند بشه جون ژن قد بلند داره بیشتر دوست دارم اندامش خوب بشه

مهد خیلی مهمه به نظرم، بچه ها روابط اجتماعی رو یاد می‌گیرند، دختر من میرفت مهد، کلاس آواز، و ژیمناستیک، البته آواز و ژیمناستیک هفته ای یک روز فقط بود، خیلی خوب بود، البته اینجا مهد اجباریه، من خیلی راضی بودم 

میبینم آن شکفتنِ شادی را، پروازِ بلند آدمیزادی را 
خودم تو فکرشم یه کلاس شنا ثبت نام کنم بره فکر کنم رشته ورزشی خوبی باشه

من خودم همیشه فک میکنم اگه یه روز دختر دار بشم حتما میفرستمش یه کلاس رزمی چون تو این جامعه ما بنظرم اینکه بتونه از خودش دفاع کنه خیلی واجبه

شناهم خوبه اون چن روز در هفتس زیادم خسته نمیشه

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
کلاس موسیقی چ سازی میرع

هنوز به ساز تخصصی نرسیده داره دوره ارف میگذرونه بعد دوسال ساز تخصصی انتخاب میکنه 

من خودم همیشه فک میکنم اگه یه روز دختر دار بشم حتما میفرستمش یه کلاس رزمی چون تو این جامعه ما بنظرم ...

مامانم حرف شمارو میرنه میگه بزار کلاس رزمی از خودش دفاع کنه 

مهد خیلی مهمه به نظرم، بچه ها روابط اجتماعی رو یاد می‌گیرند، دختر من میرفت مهد، کلاس آواز، و ژیمناست ...

اخه اون کلاس هایی که میره هم باعث تقویت ارتباطش میشه جون همه بجه های هم سن خودش هستن اما مهد خوب نزدیکمون نیست 

2810