2777
2789
عنوان

مجبورم پسرمو از پوشک بگیرم

16 بازدید | 16 پست
پسرم دو سال و یک ماهشه. از اول به پوشک حساسیت داشت و قسمت پهلوهاش تو پوشک جوش میزد. تا حالا با پمادهای مختلف جوشا رو از بین میبردیم ولی الان دیگه حاد شده و خوب نمیشه و دکتر گفته دیگه پوشکش نکن. هنوز اصلا نمیگه جیش وپیپی شو. خدایا چقدر سخته بچه داری
خدایا عزیزانم را سلامت بدار.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سنش خوبه برا پوشک گرفتن عزیزم هر یه ساعتی یبار ببر سر پاش بگیر .والا من دخترم اینجوری از پوشک گرفتم هر یه ساعتی یبار ببرش اینجوری عادت میکنه دیگه خودش یادمیگیره کم کم
درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
کل روز را ببرش سرپا بگیرش من حتی شباهام قبل خاب میبردش دستشویی نزدیکای صبحم بازم بیدارمیشدم میبردش .اینجور واقعا خیلی راحت عادت کرد الان سه سالشه دستشویی داشته باشه از خواب بیدار میشه میره
درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
دخترا سریعتر یاد میگیرن. زیر ۲۸ ماهگی بچه هنوز امادگی شو ممکنه نداشته باشه. خود دکتر هم گفت که ممکنه به این زودی یاد نگیره ولی چاره ای نیست. اصلا نباید پوشک بشه
به یه ساعت نمیکشه. حتما باید نیم ساعته ببرمش وگرنه خیس میکنه. پی پی رو هم که کلا مبترسه ازش. به زور میاد دستشویی. هرچی جایزه میدم و دسشویی رو تزیین میکنمو ... فایده نداره