2777
2789
عنوان

مامانای عزیز لطفا منو از نگرانی درمیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 38 پست
سلااام کنجد مامان عزیز به نظرمن با توجه به پسر خودم خیلی هم وزنش خوبه نی نیت آخه احسانی هفته 33 رفتم سونو گفت 1800 وزن داره 5 هفته بعد زایمان کردم 3200 وزن داشت عزیزه دلم.
چمتا : chamta-valiasr.mihanblog.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی منم یاد خودم افتام وقتی باردار بودم هفته ۳۵ دو کیلو بود دخملم وقتی هم که به دنیا اومد ۲۲۰۰ تازه یه هفته بعد رسید به ۱۶ٔٔ۰۰ با بالش بغلش میکردم ولی یه سال بعد توپولیه توپولی ... الانم یازده سالشه و اضافه وزن داره.. مهم سلامته عزیزای من فقط سلامتی... بزرگترین نعمت همینه.
همه مامانی ها به فکر فرزندان عزیزشون هستند.. این سایت محصولاتی برای حفظ ایمنی دلبندامون داره حتما سر بزنید... http://www.padiavco.com [smiley]l/l_69.gif[/smiley]
الان هفته 33 هستی حالا 38 هم زایمان کنی حداقل بالای وزنه طبیعیه اصلا نگران نباش من پسر اولم کم وزن بود ولی خیلی سریع وزن گرفت ولی پسر دومم وزنش خیلی خوب بود اون کمتر از اون وزن میگیره اولی توی دوماهگی 5 کیلو بود دومی 5 کیلو 800 بود من انتظار داشتم 6 کیلو ونیم باشه ولی نبود نگران نباش بچه ها سریع وزن میگیرن.