حج خانوم دس رو دلی من نذار خونی خونس... د آره لامصب گیرمون همین جاس دادا.
نی نی یارو تگ بکنم مشکلتو حل کنه دادا؟؟؟
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شوما خدا رو تگ بوکون که به دردی دلی ما برسِد آ آدِم شیم زن بیگیریم آ نَنِه مونا اِز خون دلی در بیاری ...
شوما هِمینکه اِز سایتی بارداری تشریفی مبارِکتونو ببرید بیرون اولین قدمو برا آدم شدن برداشتید
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
قبلا تبلیغات فرزند اوری فقط از بعضی کاربرای خانم بود الحمدلله با کاربری های مردانه هم شروع کر ...
سلام عزیزم خوبی؟
شما میتونی توی خرید لپتاپ کمکم کنی؟
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنمتا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:)از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره
سلام من تجربه حرفه ای ندارم و توی بازار ای تی نیستم
مچکرم
کسیو میشناسید از کاربرا ک بهم کمک کنن؟
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنمتا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:)از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره