2777
2789
عنوان

حرف نزدن پسر 20 ماهم

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مساور گفت بچه های این نسل بخاطر تنها بودن و دور بودن هم سالانشون و همینطور روابط اجتماعی کمتر با فامیل نسبت به گذشته دیرتر حرف میفتن. من خیلی باهاش کار میکردم و براش کتاب میخوندم. اما فایده نداشت. در عوض تا به برادر زاده ام می رسید فوری یه کلمه جدید یاد می گرفت. اصلا نگران نشو. حرف میفته
LilySlim Weight charts
یکی دیر حرف میزنه زود راه میفته و برعکس مهم سلامتی و هوش بچه هست.والا دختر من تو همون زمانی که جمله نمیگفت خودم در عجب از هوشش بودم
چقدر دیر میفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم خوردنی نبود، دور ریختنی بود... 👌👌
همه کاراش به موقع بوده خیلی هم هوشش خوبه مثلا وقتی میگم شب بخیر بای بای میکنه.
در تاریخ 28 مهر یه معجزه اتفاق اقتاد و من به آرزوی مامان شدن رسیدم... الهی شکرت...شکر بخاطر هدیه الهی....قربون بزرگی، قدرت و رحمتت.
دختر من 19ماهشه به همه چیز میگه بابا وقتی میلش باشه میگه بابابزرگ بابایی ماما می می او که ممظورش اب هست
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دختر من ده ماهگی به راحتی میگفت زرد الان اصلا حرف ز رو خوب تلفظ نمیکنه به نظرم یه برگشت دارن
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم سلام اگر ارتباط چشمی خوب و رابطه خوب با مخصوصا بچه های اطرافش برقرار میکنه نگران نباش ولی باهاش زیاد صحبت کن فقط موقع خواب حرف زدن قطع بشه حتی مثلا آشپزی ات گزارش کن براش بگو مامان داره برنج میپزه ولی کلا میخواهی خیالت راحت بشه روانشناس کودک ببینتش تا حالات بچه را از نزدیک ببینه
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
فقط زیاد باهاش صحبت کن وقت بذار براش حتی چیزای ساده گزارش کن
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بچه ها دختر من 16 ماهشه یک کلمه هم نمی گه حتی مامان بابا.از همون روز اول هم کلی باهاش حرف می زنیم و بازی می کنیم و کتاب می خونیم .کاملا متوجه حرفاین هست و اشیا و وسایل رو بخوبی می شناسه و نشون می ده ولی حرف خبری نیست .ماه دیگه براش وقت گفتار درملن گرفتم. البته دختر من تو محیط دو زبانه هست