2777
2789
عنوان

دختران متولد ۹۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 114 پست

سلام دختر منم ۹۰ هستش 😁

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
ممنون عزیزم.  الان قدش ۱۶۰ هست و هنوز پریود نشده با دکترش مشورت کردم و از روی مچ دستش بهم گفتن ...

ماشالله بهش عزیزم اسفند دود کن 

قد دختر من خیلی کوتاه مونده 🥲🥲

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قد و وزن دخترتون‌چنده؟ و‌چه کلاسهای میره

قدش ۱۳۹ البته تحت نظر دکتره و مهر احتمالا امپول رشد قدش شروع کنیم

وزنش ۳۷

کلاس زبان از چهار سالگی میره 

ویلون و بسکتبال 

خدا حفظش کنه دختر من فروردینیه

دختر منم فروردینه 

قدش ۱۳۹ البته تحت نظر دکتره و مهر احتمالا امپول رشد قدش شروع کنیم وزنش ۳۷ کلاس زبان از چهار سالگی ...

خوبه خدارو شکر. آفرین به شما و دخترتون که هم هنرمنده و هم دنبال یادگیری زبان

قدش ۱۳۹ البته تحت نظر دکتره و مهر احتمالا امپول رشد قدش شروع کنیم وزنش ۳۷ کلاس زبان از چهار سالگی ...

خیلی عالیه

دختر من امسال به هیچ کلاسی علاقه نداشت

ولی خیلی با دوستاش بازی میکرد و با هم کتابخونه میرفتن

شده آااااااایا غمی ریشه به جانت بزند😔💔
خوبه خدارو شکر. آفرین به شما و دخترتون که هم هنرمنده و هم دنبال یادگیری زبان

خیلی ممنون عزیزم

خدا براتون نگه داره. دخترتون رو تا چه حد ازاد گذاشتید

ازادی نسبی بهش دادم ولی با نظارت کامل  حق انتخاب براش به رسمیت میشناسم ولی قبلش خوب و بد هر چیزی براش توضیح میدم