2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللّهم صلّ الا محمّد و آل محمّد

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد

برای منم دعا کنید😪😪

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

🔴 با عبادت خالصانه، می‌توان به امام زمان عجل الله رسید

⭕️ کسی که میخواهد جز یاران امام مهدی عجل الله باشد، ابتدا باید ویژگی و اوصاف یاران حضرت را بشناسد و آنرا در خود تقویت کند؛ یاران امام زمان طبق روایات به مرتبه‌ای از ایمان و آگاهی رسیده‌اند که خداوند را همان‌گونه که شایسته یک انسان مؤمن است می‌شناسند و لحظه‌ای از یاد او غافل نمی‌شوند، و عبادت و بندگی او را سرلوحه تمام‌ کارهای خود قرار می‌دهند. پس با عبادت خالصانه میتوان در صف یاران قرار گرفت: 

🌕 آقا امام صادق علیه‌السلام در وصف اصحاب امام مهدی عجل الله فرجه می‌فرمایند: «اثر سجده در پیشانی‌هایشان نشسته؛ شیران روز و راهبان شب هستند. و گویی دل‌هایشان پاره‌های آهن است... در بین رکن و مقام با وی بیعت کنند.»

قَدْ أَثَّرَ السُّجُودُ بِجِبَاهِهِمْ لُیُوثٌ بِالنَّهَارِ رُهْبَانٌ بِاللَّیْلِ کَأَنَّ قُلُوبَهُمْ زُبَرُالْحَدِیدِِ.. فَیُبَایِعُونَهُ بَیْنَ الرُّکْنِ وَ الْمَقَامِ

📚منتخب الأنوار، ج۱، ص۱۹۵

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_الساعه

«بسم الله الرحمن الرحیم» 

#دلنوشته ای به یگانه منجی عالم

💚مَهدی جان سلام 

ای پدر مهربان، ما قلب‌هامان اندوهگین از بی‌مهری‌های امت پیامبر صلی الله و علیه و آله و سلم است. چه بسا برای جدت اباعبدالله سیاه می‌پوشند و هم اکنون در جبهه‌ی شیطان مقابل تو و در به تأخیر انداختن ظهورت گام بر می دارند. 

💔ما ضعیفیم، اما به دامان تو پناهنده‌ایم. به مادرت فاطمه سلام الله علیها و به آن چادر خاکی‌اش قسم دست بر سرمان بکش و ما را به سربازی‌ات بپذیر و زبان‌مان را به امر به معروف و نهی از منکر بگشا. به گونه‌ای که از سرزنش سرزنش‌کنندگان نهراسیم و امر خدا را زنده کنیم.

💌🏴💌🏴💌

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

🔥#راه‌نجات‌از‌فتنه‌های‌آخر‌الزمان 🔥

🔹از امام علی بن حسین از پدرش نقل شده که علی بن ابی طالب صلوات الله علیهم فرمودند:

👈 «آن قدر مدت #غیبت طول خواهد کشید که اکثر معتقدین به این امر (اعتقاد به امامت و تشیع) از آن دست خواهند کشید 

🔚 پس در آن زمان کسی بر آن اعتقاد ثابت قدم و استوار نمی‌ماند، مگر آنکه یقینش را قوی و معرفتش را صحیح سازد و در دلش، نسبت به حکم و قضاوت ما اهل بیت هیچ گونه گرفتگی و کراهتی احساس نکند و تسلیم محض ما #اهل_بیت باشد.»

📚البرهان في تفسير القرآن، ج‏۴، ص۴۱۵

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_الساعه

سلام عزیزم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 🌺 يا ...

مرسی عزیزدلم

ان شاءالله خوشبختی وعاقبت بخیری همه وشماگلم🥰❤

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج♥️♥️

تویی تنها امیدم یا رب❤

میشه برای بچه دار شدن منم از آقا امام زمان بخواین؟ ❤🥺

محتاج دعاهاتونم مرسی

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂