2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💫

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

السَّلاَمُ عَلَى الْمَهْدِیِّ الَّذِی وَعَدَ اللَّهُ بِهِ الْأُمَمَ…   صحیفه مهدیه، زیارت پنجم حضرت بقیه الله، ص ۶۳۱. . .  سلام بر آن مولایی که نام و یادش مرهم زخم های مومنان هر امّت در طول تاریخ بوده است. سلام بر او و بر روزی که همه ستم دیدگان، آمدنش را جشن خواهند گرفت. .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💫

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
چقدر قشنگ بود  اللهم عجل لولیک الفرج

سلام عزیزم 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س ی 

به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 

به نیت سلامتی و ظهور صاحب‌الزمان از طرف شما 

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک ❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

استغفرالله ربی و اتوب الیه 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

انشاالله فرج امضا میشه این اقا منجی دنیا میشه غوغای اربعین معنا میشه فرمانده مهدی زهرا میشه

انشاالله😭🌹

#تلنگر

✔️سالهاست که ادعا داریم شیعه‌ایم و منتظرِ امامِ غریب و مظلوم مان هستیم تا آقا ظهور بفرمایند و با جان و دل یاری‌اش کنیم،

ایا واقعا همینطور است؟

❗️ یا طوری عمل کردیم که در این دوران غربت و تنهایی امام عزیزمان دلشان به ما خوش باشد؟

آقایی که از دنیا و مافیها روی خوش ندیده،

❗️آیا توانسته‌ایم به اندازه توانمان موجبات دلخوشی امام زمان علیه‌السلام را فراهم نماییم

❗️آیامرهمی بودیم بر زخمهای بی پایان حسین زمان که برنیزه بی کسی سرگذاشته؟

✔️اگر کسی عزادار است باید روضه مظلومیت بی پایان امام زمان را خوانَد و با صدای بلند ناله کرد و فریاد زد

"فلیبک الباکون وایاهم فلیندب النادبون"

و باید به بیابان‌های تاریک غربت و تنهایی سرگردانی زد ، همچون عزیز دردانه‌های امام حسین و فریاد وا اماما، واغریبا، وامظلوما سرداد که دامانمان را آتش فتنه غفلت و گناه گرفته و گرگ‌های هوای نفس و شیاطین دربندمان کشیده‌اند.

❗️بیدار شویم، تا فرصت باقیست، نگذاریم که با غفلت ما اماممان تنها بمانند.

❗️ نگذاریم گناهانمان سبب غفلت و خوابمان شود.

👈با یک لبیک یا مهدی بلند شویم ، همه این تارهایی که از رکود و بی تحرکی معنوی ، عنکبوتِ غفلت در جای جای روحمان تنیده را پاک کرده و پنجره دلمان را به سوی نور و معدن خوبی‌ها، زیبایی‌ها، مهربانی‌ها، گذشت، اخلاص، محبت، صمیمیت و ایثار باز کنیم با جان و مال مان  و عمل مان در راه ترویج ، تبلیغ و معرفی این وجود نازنین او را یاری کنیم‌.

👌 و همه باهم، دست در دست هم به استقبال پدر مهربان و دلسوزمان برویم و در سایه پر مهر او پناه بگیریم.

🤲اللهم عجل لولیک الفرج🤲

⚘لبیک یا مهدی⚘

عجب تله‌پاتی الان داشتم به این کتاب فکر میکردم اخه خودم دارم

سلام عزیزم 

چقدر جالب

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک ❤️💚❤️💚❤️💚

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلامم گلمم. سوپرایز شدم واقعا 🥰🥰🌹🌹🙏🙏 انشالله شماهم حاجت رواشید أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ...

ممنون مهربونم ❤💫

ان شاء الله سورپرایز های بزرگتر از طرف آقای مهربانی ها امام زمان عج الله 😘😍

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

اللهم عجل لولیک الفرج 

سلام عزیزم 💚❤️

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک ❤️💚❤️💚

اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها