بسم الله
ببینید دوستان حضرت مهدی رو همونطور که همه شما میدونید اگه شرایط براش فراهم بشه ظهور قائم شکل میگیره و قیامت برپا میشه.
روایت: روزی پیامبر اکرم (ص) رو به امام علی کرد و فرمود: یا علی در آخرالزمان قومی می آیند که این افراد غلیظ ترین و همچنین کثیر ترین ایمان رو دارند، این افراد ایمان می آورند به سیاهی روی سفیدی(یعنی جوهر یا نام و نشانی که از ما پیامبران مانده است) ایمان میآورند چون نه من پیغمبر رو دیدن، نه تو علی رو و همچنین امام زمان خودشون هم تو غیبته ولی اين افراد پای ما می ایستند و در ادامه میفرمایند که هر کدام از این افراد پاداشی برابر با ۷۰ شهید بدر را دارند.
چقدر تلاش کردید برای ظهور.
تمامی آرزو هایی که داری رو بریز بیرون ببین چند تاش مال امام زمانته.
هر وقت که تو گناه میکنی امام زمان واسطه میشه و گریه میکنه برای گناهی که تو انجام دادی و هر جور شده گناهت رو از طرف خدای عزوجل میبخشه ولی تو براش چیکار کردی که از تنهایی در بیاد و ظهور کنه.
بیاید یه کاری کنیم.
تا کی میخوایم تو این دنیا زندگی کنیم.
برای ظهور امام زمان دعا کنید اما دعا کافی نیست باید طبق فرمایش پیامبر اکرم عمل هم داشته باشید .
مثلا کارگری، بگو میخوام به خاطر امام زمانم کارم رو به بهترین شکل انجام بدم .
رفتگری، بگو میخوام به عشق بچه شیعه ها این کوچه رو به خاطر امام زمانم تمیز جارو کنم تا مردم خوشحال باشن البته تو کاری با اون مردم نداشته باش تو فقط بگو به عشق مهدی.
خواستی گناه کنی و همه شرایط مهیا بود بگو ای امام زمان ببین من میتونم این گناه رو انجام بدن ولی به خاطر تو انجام نمیدم.
هر کسی که به فکر امام زمان باشه تو کار های روزمرش به والله که خوابش هم ذکره
مثلا تو بگو میخوام بخوابم برای اینکه فردا انرزی داشته باشم برای امام زمان کار کنم و دعا بخونم.
لطفا برای ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستید.
یا علی